Konularına Göre Kuran Çevirisi Ömer Dumlu

Konularına Göre Kuran Çevirisi

ISBN
9789944413172
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
592
Kur'an-ı Kerim miladi 610-632 yılları arasında yirmi iki yıldan daha fazla bir sürede tamamlanmıştır. Ancak bu tamamlanış, bugün elimizde bulunduğu şekli ile gerçekleşmediği gibi, Kuran'ın tamamının da bir defada indirilmediği Yazının devamı...
20,00 TL
%
30
İndirimli
14,00 TL Kazancınız: 6,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 616022
 

Ürün Özellikleri

Kur'an-ı Kerim miladi 610-632 yılları arasında yirmi iki yıldan daha fazla bir sürede tamamlanmıştır. Ancak bu tamamlanış, bugün elimizde bulunduğu şekli ile gerçekleşmediği gibi, Kuran'ın tamamının da bir defada indirilmediği bilinmektedir. İnen ayetlerin ne şekilde sıralanacağını bizzat Peygamber bildirmiştir.

Unutmamak gerekir ki Kur'an ayetleri zaman zaman olaylara çözüm getirmek üzere bir sebebe bağlı olarak ve bir olay üzerine indiği gibi, herhangi bir sebebe bağlı olmadan gelen ayetler de vardır ve bunların sayısı diğerinden çok daha fazladır. Ama hangi durumda inerse insin, bir ayetin bazen farklı konulara değindiği de bir gerçektir.

Bu kitabın amacı; Kur'an ayetleri ile ilgili incelemeler yapan araştırmacılara indeks niteliğinde bir kaynak üretmekle birlikte, klasik Kur'an okuruna da Kur'an ayetlerinin sistematiği, Kur'anda anlatılan olaylar, yapılan uyarılar, Kur'andaki emirler ve yasaklar bir arada sunularak, kolay anlaşılabilir bir Kur'an çevirisi ortaya koymaktadır.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,00   
14,00   
×
Kapat