Konaklama İşletmelerinin Yönetici - Yönetilen İlişkilerinde İletişim S

Konaklama İşletmelerinin Yönetici - Yönetilen İlişkilerinde İletişim Stratejileri

ISBN
9786052323595
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
Birinci bölümde, konaklama işletmelerinin yönetimi ve konaklama işletmelerinde iletişim konusuna yer verilmiştir. Burada ayrıca konaklama işletmelerinde örgütsel iletişim konusu ele alınarak biçimsel ve biçimsel olmayan örgüt yapıları Yazının devamı...
19,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 669581
 

Ürün Özellikleri

Birinci bölümde, konaklama işletmelerinin yönetimi ve konaklama işletmelerinde iletişim konusuna yer verilmiştir. Burada ayrıca konaklama işletmelerinde örgütsel iletişim konusu ele alınarak biçimsel ve biçimsel olmayan örgüt yapıları ele alınmıştır.

İkinci bölümde, öncelikle yönetsel iletişim ve strateji kavramları ele alınarak tanımlanmıştır. Bu kısımda ayrıca konaklama işletmelerinde yönetsel etkinlik bakımından iletişim stratejilerinin öneminin açıklanmasının yanısıra konaklama işletmelerinde iletişim stratejilerini belirleyen ve etkileyen değişkenler tek tek ele alınmıştır. İkinci bölümün son kısmında konaklama işletmelerinin yönetici-yönetilen ilişkilerinde kullanılan başlıca iletişim stratejileri açıklanmaya çalışılmış ve bir örnek model ortaya çıkarılmıştır.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
19,00   
19,00   
×
Kapat