Bu işlem için üye girişi yapmanız gerekiyor

Koçluğun Taosu %17 indirimli

Koçluğun Taosu

ISBN
9789753221146
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
148
Koçluk, takım arkadaşlarınızın , kurumunuzun ve tabii ki kendinizin içindeki potansiyeli ortaya çıkarma becerisidir; geribildirim alma, motive etme, etkili soru sorma ve birlikte çalıştığınız kişinin belirli bir görevi üstlenmek için Yazının devamı...
7,00 TL
%
20
İndirimli
5,60 TL Kazancınız: 1,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 532618
 

Ürün Özellikleri

Koçluk, takım arkadaşlarınızın , kurumunuzun ve tabii ki kendinizin içindeki potansiyeli ortaya çıkarma becerisidir; geribildirim alma, motive etme, etkili soru sorma ve birlikte çalıştığınız kişinin belirli bir görevi üstlenmek için ne kadar hazır olduğuna göre davranma gibi yöntemler kullanmayı gerektirir. Koçluk yapmak, ekibinize rehberlik etmek ve onları cesaretlendirmek için ayıracağınız kısacık zamanlar, size umduğunuzdan çok daha fazla zaman kazandıracaktır.
İş dünyasının başarılı koçları, gerçek birer koç olarak doğdukları için değil, düşünmeyi, planlamayı, dinlemeyi ve yeteneklerini sistematik bir şekilde geliştirmeyi öğrendikleri için kendilerine ve takımlarına büyük başarılar kazandırabiliyorlar: Koçluğun Taosu, yarının başarılı koçlarına nereden ve nasıl başlamaları gerektiğini anlatıyor.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İşletme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,60   
5,60   
×
Kapat