Kleopatra

Kleopatra

ISBN
9789944260534
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
127
Tarihteki bütün güzel kadınlardan hiçbiri Kleopatra kadar ikna edici cazibe kalıntıları bırakmamıştır. Çünkü Roma'nın ve buna bağlı olarak da dünyanın gelgitlerle dolu kaderi onun güzelliğiyle değişti. Orduları Kanopustan Thamese Yazının devamı...
20,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 611486
 

Ürün Özellikleri

Tarihteki bütün güzel kadınlardan hiçbiri Kleopatra kadar ikna edici cazibe kalıntıları bırakmamıştır. Çünkü Roma'nın ve buna bağlı olarak da dünyanın gelgitlerle dolu kaderi onun güzelliğiyle değişti. Orduları Kanopustan Thamese kadar her yere ulaşıp ele geçiren Jul Sezar onun güzelliğine teslim olmuş, Mark Antony ise onun güzelliğine sahip olabilmek için donanmasını, imparatorluğunu ve kendi gururunu hiçe saymıştır. Sonunda soğuk Oktavyus'a teslim olan Kleopatra, eşsiz güzellikteki bedeninin efendisinin soğuk gözlerinde sadece bir zafer ganimeti kadar değerli olduğunu görmüş ve bu dost görünümlü yılan ona sadece Roma'nın en asil rezilliğini vermiştir.
Kleopatranın hikayeleri hatalar zinciridir. Yasak aşkın ve onun sonuçlarının hikayesidir. Tutkunun tüm sonuçlarını, etkilerini, dizginlenemez dürtülerini, sarhoş edici hazlarını, pervasız ve dörtnala koşusunu, tüyler ürpertici vicdan azabını ve kaçınılmaz bir şekilde her seferinde karşılaştığı nihai çaresizliğini ve mahvoluşunu Kleopatra'nın sıra dışı ve romantik hikayesinde en mükemmel ve en açık halleriyle görürüz.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Tarihi Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,00   
20,00   
×
Kapat