Klavye Teknikleri % 100 Başarı

ISBN
9789944223829
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
336
On Parmakla Teknik yazımda klavyeye bakmadan yazacağımız için ellerimiz ve gözlerimiz daha az yorulacaktır. En önemlisi amaçladığımız hızlı yazıma ulaşacağız. Bu da kendimize ve başka işlerimize zaman ayırmamıza yarayacaktır. Yazının devamı...
12,50 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 586750
 

Ürün Özellikleri

On Parmakla Teknik yazımda klavyeye bakmadan yazacağımız için ellerimiz ve gözlerimiz daha az yorulacaktır. En önemlisi amaçladığımız hızlı yazıma ulaşacağız. Bu da kendimize ve başka işlerimize zaman ayırmamıza yarayacaktır.
Elinizdeki kitapta hızlı ve doğru yazmak için neler yapmanız gerektiği anlatılmaktadır. Düzenli ve sabırlı bir çalışma ile bunu başarmanız zor değildir.
Kitapta F ve Q On Parmak öğretimi birlikte verilmektedir. Asıl amacım F klavyeyi ön plana çıkarmak; F kkavyenin, Q klavyeden üstünlüğünü göstermek. Buna rağmen Q klavyede ısrar edenleri de yoksun bırakmak istemedim. Kitabı Q klavye öğrenmek için alıp, açıklamaları okuyan birçok kişinin F klavyeyi tercih edeceğini düşünüyoruz. F klavyenin yalnız Türkçe klavye olduğu için değil bilimsel bir klavye olduğu için tercih edilmesi gerektiğine inanıyoruz.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Diğer

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,50   
12,50   
×
Kapat