Klasik Amerikan Edebiyatı Üzerine İncelemeler

ISBN
978975363417X
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
212
D. H. Lawrence, sağlığında yayımlanabilen tek edebiyat eleştirisi olan “Klasik Amerikan Edebiyatı Üstüne İncelemeler“de, 18. ve 19. yüzyıllarda yazmış -aralarında Edgar Allan Poe, Herman Melville ve Walt Whitman'ın da yer aldığı- Yazının devamı...
8,00 TL
%
30
İndirimli
5,60 TL Kazancınız: 2,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 567474
 

Ürün Özellikleri

D. H. Lawrence, sağlığında yayımlanabilen tek edebiyat eleştirisi olan “Klasik Amerikan Edebiyatı Üstüne İncelemeler“de, 18. ve 19. yüzyıllarda yazmış -aralarında Edgar Allan Poe, Herman Melville ve Walt Whitman'ın da yer aldığı- sekiz Amerikalı yazarın yapıtlarını inceler.
Ama bu kadarla da kalmaz: incelemeleri bir edebiyat eleştirisi olmaktan öteye geçer, “Amerikalı“ kimliği ve bilinci üzerine aydınlatıcı bir “sorgulama“ niteliği kazanır. Okura Lawrence'ın kurmaca yazarı, şair ve ressam duyarlığını, sesini sürekli anımsatan bu kitap, yazarın düşüncesinin de önemli bir parçasını oluşturur.
Hem Lawrence'ın yapıtları hem de Amerikan eleştiri geleneği bağlamında bir klasik niteliğini kazanmış olan “Klasik Amerikan Edebiyatı Üstüne İncelemeler“, ilk kez Türkçe'de.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Eleştiri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,60   
5,60   
×
Kapat