Kısa Bir Mola

ISBN
9786051288284
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
44
Sedat Saraçoğlu Kimdir Erzurum'da doğdu. Babasının tayini nedeniyle ailece Bursa'ya göçtüler. O dönemde çocukluğunda gönül verdiği judo sporuna bir tanıdığı aracılığıyla kayıt oldu. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamlayan Yazının devamı...
8,00 TL
%
17
İndirimli
6,64 TL Kazancınız: 1,36TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 578076
 

Ürün Özellikleri

Sedat Saraçoğlu Kimdir

Erzurum'da doğdu. Babasının tayini nedeniyle ailece Bursa'ya göçtüler. O dönemde çocukluğunda gönül verdiği judo sporuna bir tanıdığı aracılığıyla kayıt oldu.

İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamlayan Saraçoğlu, öğrencilik yıllarında kendi işyerleri olan matbaada çalışıyor, okula gidiyor ve spor yapıyordu. O süreçte, sporunda birçok başarılara imza atan Saraçoğlu hedeflediği daha nice şampiyonluklar ümidiyle çok sevdiği okulunu ve matbaa işini askıya aldı. Yıllar sonra içinde kalan okuma hevesi O'nu Uludağ üniversitesi'nde 18 ay süren gönüllü ders takip etmeye sevk etti.

Burada hayata dair bilgiler edinen, kütüphanelerinden faydalanan Saraçoğlu yaşam tecrübelerini de bilgileriyle pekiştirip, ülkemizin siyasi, dini ve sosyal yaralarına şiirleriyle serzenişte bulundu. İşte tam o zaman diliminde judo branşında müsabıklık ve hakemlik yaparken boş zamanlarında da şiirlerini yazıyordu.

Daha sonra antrenör olmaya karar verdi. Bu işinde de milli takıma birçok sporcu kazandırdı. 2015 yılında antrenörlükten emekli olan Saraçoğlu'na bundan sonraki yaşamında üstün başarılar dileriz.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Şiir Şiir

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,64   
6,64   
×
Kapat