Kimse Beni Anlamıyor! %25 indirimli

Kimse Beni Anlamıyor!

ISBN
9789753312844
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
176
Chelsea, babasının kamyonuyla sokak sokak dolaşarak çorba satmasından hiç hoşlanmaz. Bay Gee'nin bununla da yetinmeyip kamyonunu Chelsea'nin okulunun önüne park etmesi bardağı son damla olur. Oyuncu olma konusunda ısrarlı olan Jemma, Yazının devamı...
6,00 TL
%
30
İndirimli
4,20 TL Kazancınız: 1,80TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 475521
 

Ürün Özellikleri

Chelsea, babasının kamyonuyla sokak sokak dolaşarak çorba satmasından hiç hoşlanmaz. Bay Gee'nin bununla da yetinmeyip kamyonunu Chelsea'nin okulunun önüne park etmesi bardağı son damla olur.
Oyuncu olma konusunda ısrarlı olan Jemma, ailesinin onu bu konuda desteklememesi nedeniyle çok üzülür. Bu arada Sumitha'nın fen derslerine birdenbire büyük bir ilgi dumaya başlaması, ailesini çok mutlu eder. Ancak bu ilginin nedenini öğrendiklerinde işler değişecektir. Babasının tuhaf davranışları, ırkçı sözleri ve Sumitha'nın adını sürekli yanlış söylemesi, Jon'un Sumitha'yı elde etme konusundaki bütün umutlarını kırar. Laura'nın hamile olan annesi, onun çevreci Daniel'la birlikte protesto gösterilerine gitmesine izin vermez. Laura'nın babasının son günlerde viskiye fazlasıyla düşkün olması da bir başka sorundur.
“Beni Rahat Bırak Anne!“ ve “Canım Çok Sıkılıyor“dan sonra bu kitapta da, beş gencin yeni sorunları ve maceraları size yepyeni heyecanlar yaşatacak!
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Gençlik Edebiyatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,20   
4,20   
×
Kapat