Kilisli Ebu Bekir Vahid Divançesi

ISBN
9786055184001
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
287
Vahid'in şiirleri, oğlu tarafından Divançe suretine getirildiği için, muhtemelen şairin Divançe'sine alıp almamakta tereddüt edeceği bazı denemeleri ve hicivleri ile bazı özel manzumeleri de esere iştirak etmiştir. Bu nedenle söz konusu Yazının devamı...
22,50 TL
%
17
İndirimli
18,68 TL Kazancınız: 3,82TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 558139
 

Ürün Özellikleri

Vahid'in şiirleri, oğlu tarafından Divançe suretine getirildiği için, muhtemelen şairin Divançe'sine alıp almamakta tereddüt edeceği bazı denemeleri ve hicivleri ile bazı özel manzumeleri de esere iştirak etmiştir. Bu nedenle söz konusu Divançe, bir şairin yetişme ve olgunluk dönemlerine ait farklı duyarlılıkları yansıtan şiirleri ihtiva etmesi açısından da önem taşımaktadır. Şairin yetişme dönemine ait olduğu anlaşılan denemelerinde bazı teknik kusurların bulunduğu görülse de Vahid'in, şiir kabiliyetine doğuştan malik olduğu ve bu cevheri her manzumesinde hissettirdiği söylenebilir.
çalışmada Vahid, kimi şiirlerinde görülen teknik kusurlar ve kimi şiirlerinde ulaştığı başarılı söyleyişlerle birlikte değerlendirilmiştir. Bu sayede şairin, şairlik cevherini zaman içinde ne şekilde geliştirdiğinin görülmesi hedeflenmiştir.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Halk Edebiyatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,68   
18,68   
×
Kapat