Kıbrıs Çıkmazı

ISBN
9789756424421
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
350
Son yıllarda, KKTCnin toprakları haraç mezat yabancılara satılmaktadır. Doğu Akdenizde egemenlik kurmak isteyen Amerikalılar, İngilizler ve Yahudiler Türklerin ellerindeki toprakları hızla satın alarak adanın Türk nüfusunun Kıbrıstan Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 458157
 

Ürün Özellikleri

Son yıllarda, KKTCnin toprakları haraç mezat yabancılara satılmaktadır. Doğu Akdenizde egemenlik kurmak isteyen Amerikalılar, İngilizler ve Yahudiler Türklerin ellerindeki toprakları hızla satın alarak adanın Türk nüfusunun Kıbrıstan uzaklaşmasına giden yolu açmaktadırlar. Kıbrıs Barış Harekatı ile kazanılmış haklar elden çıkmaktadır. Kan dökülerek alınan topraklar döviz karşılığında yabancılara terk edilmektedir. Böylesine büyük bir sorumluluğun Türk ulusuna ve Türk dünyasına karşı harcamakta olan siyasi kadroların şaşkınlığı ve teslimiyetçiliği giderek umutlarımızı söndürmektedir.

Artık küresel bir sorun olarak çıkmaza saplanmış olan Kıbrısın geleceği ile ilgili olarak yeni bir ulusal politikanın oluşturulmasının zamanı gelmiştir. Her ülke ve emperyal güç, kendi çıkarları doğrultusunda bir Kıbrıs politikası geliştirirken, Türkiye Cumhuriyeti ve KKTCyi yönetenlere de benzeri bir ulusal görev düşmektedir. Avrupa Birliği, Büyük Ortadoğu ve Büyük İsrail Projelerine karşı, Ön Asyada geliştirilecek olan, Türk merkezli ve Türklerin egemenliğini güden yeni bir proje çerçevesinde, Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC beraber hareket etmelidirler. Türkler kazanılmış haklarını koruyarak kendi projelerini yaşama geçirmek zorundadırlar.

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Araştırma-İnceleme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat