Ürün Özellikleri

Hayatiniz yolunda gitmiyor mu?

Basarisiz olmaktan usandiniz mi?

Baskalarinin hayatini yasiyormus gibi mi hissediyorsunuz? Siki durun! Çaresi var: Kendinizi seçin!

 

Belki üniversiteyi bitirdiniz ve girdiginiz hiçbir iste mutlu olamadiniz, hatta belki de is bulamadiniz. Belki çok defa is kurmayi denediniz ve iflas edip pes ettiniz. Belki aklinizda bir sürü parlak fikir var ama icraata nereden baslayacaginizi bilmiyorsunuz. Hayatinizdan bikmis bir halde mutlulugu abur cubur yiyeceklerde arayip obez olma yolunda ilerliyor bile olabilirsiniz. Türlü türlü olasiliklar ve sonu gelmeyecekmis gibi görünen çikmaz sokaklar arasinda kayboldunuz ve artik tükenmenin esigindesiniz. Bunlardan en az biri bile dogruysa, bu kitap sizin bu labirentten çikis biletiniz!

Neden mi? Çünkü kendisini “siradan” biri olarak tanimlayan James Altucher, isinde ve insan iliskilerinde sayisiz defa basarisiz olmus fakat tecrübelerinden birçok ders çikarmis biri. Bunun sonucunda da çok satanlar arasina giren on yedi kitap yazmis, bir sürü sirket kurup onlari satarak ciddi kâr elde etmis bir yatirimci, girisimci, yazar, satranç ustasi, milyonlarca okuru olan bir blogcu ve mutlu bir aile babasi.

Peki, o bunlari nasil basardi? Daha da önemlisi siz ne yapmalisiniz? Cevabi su an elinizde tutuyorsunuz. Kendinizi seçmeye bu kitapla baslayin!

 

“James’in en sevdigim yani, onun hayatini inisli çikisli yasamis olmasi. O, basarili olmak için sonunu düsünmeden mücadele etti.” Dick Costolo, Twitter Eski CEO’su

 

“James Altucher, zekâsiyla ürkütüyor.”

Stephen J. Dubner

 

 “Altucher, yasadigi talihsizlikleri, umutsuzluga kapilanlar için bilgi ve mutluluk kaynagi haline getirmis.”

Business Week

 

“Elestiri oklarini üstüne çekecegini bildigi halde, herkesin cesaret edemeyecegi seyleri dobra dobra söyledigi için James Altucher’a büyük saygi duyuyoruz.”

Business Insider

 

“James, benim tanidigim en basarili ve en mutlu insanlardan biri.”

Michael Lazerow

 

“Pes etme probleminiz varsa ve bunu nasil çözeceginizi ögrenmek istiyorsaniz, James Altucher’in kitabini okuyun.”

Search Engine Journal

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Edebiyat Roman (Çeviri)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,50   
24,50   
×
Kapat