Kendini Geliştirme Kitapları Seti Kendinizi Tanıyın, Dilediğiniz Gibi Olun / Herkes Doğuştan Başarılıdır / Aşil Sendromu / Ne Hissettiğiniz Kendinize Bağlı / Atılganlık Hakkınızı Kullanın 5 Kitap Takım

ISBN
9789753000367
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
1042
Birbirine bağlı on adımda, Kendinizi Tanıyın, Dilediğiniz Gibi Olun, yazarın 20 yıldır sürdürdüğü danışmanlığın meyvesi ve kişisel gelişim yolunda aydınlanmak isteyenler için bir umut ışığıdır. Bu kitap size değişme gücü Yazının devamı...
20,00 TL
%
17
İndirimli
16,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 586809
 

Ürün Özellikleri

Birbirine bağlı on adımda, Kendinizi Tanıyın, Dilediğiniz Gibi Olun, yazarın 20 yıldır sürdürdüğü danışmanlığın meyvesi ve kişisel gelişim yolunda aydınlanmak isteyenler için bir umut ışığıdır.
Bu kitap
size değişme gücü verecek
sizi suçluluktan kurtaracak
yaşamanızın idaresini elinize almanızı sağlayacak
başkalarının örneklerinden ders almanızı sağlayacak
(Arka Kapak'tan) Kendinizi Tanıyın, Dilediğiniz Gibi Olun
“Herkes Doğuştan Başarılıdır“ adlı kitapta şu soruların yanıtlarını bulacaksınız:
Kendinizi nasıl tanıyacak, anlayacak ve kabul edeceksiniz
Evrensel kuralları kendi yararınıza nasıl kullanacaksınız
Sevgi gücünüzü nasıl geliştirecek ve bu gücü nasıl kullanacaksınız
Gerçek amacınızın ne olduğunu nasıl anlayacaksınız
Karşınıza çıkan güçlükleri kendi çıkarınız için nasıl dizginleyeceksiniz
(Arka Kapak'tan) Herkes Doğuştan Başarılıdır
Eğer bu sorulara yanıtınız evetse, giderek yaygınlaşan bir rahatsızlık -'Aşil Sendromu' adlı verilen bir kendine güven krizi-yaşıyor olabilirsiniz. Çoğumuz, gerçek anlamda başardıklarımızla, yapabileceğimizi düşündüğümüz şeyler arasındaki fark nedeniyle bu sendromdan bir ölçüde etkileniriz. Ne var ki adı geçen rahatsızlık kimi insanlarda şiddetli endişe ve sıkıntı yaratarak, onları psikolojik olarak sakatlayabilir.
Aşil Sendromu, bu durum için yazılmış, açık ve anlayışlı öneriler ve yazarın geniş klinik deneyimine dayanan olgu çalışmalarıyla zenginleştirilmiş, profesyonel onay almış bir kılavuzdur. Kitap, bu sendromu yaşayanlar ve ailelerinin yanı sıra, danışmanlar ve psikoterapistler için de vazgeçilmez bir kaynaktır.
(Arka Kapak'tan) < b>Aşil Sendromu
Duygularınızı sınırlamalardan (“Ben bir kurbanım“) kurtarıp değerli beceriler (“Başaçıkabilirim!“) haline getirin. Ne hissetmek istediğinize karar verebilirsiniz!
Bu kitaptaki kendini geliştirme yardım çantası size öfke, endişe, depresyon, suçluluk ve stres ile başaçıkma konusunda yol gösterecek. Duygularınızın ne olduğunu anlamanıza ve onları nasıl denetim altına alabileceğinize yardım edecek pratik bilgiler ve izlenebilecek yollar bulacaksınız.
Bu kitapta, Kendini Değerlendirme ve Kendini Tanıma Alıştırmaları, tablolar ve “gerçek hayat“tan alınan örnekler bulacaksınız. Her bölümün sonundaki, duygularınızı kabullenme, yeni amaçlar, inançlar ve duygular seçme ve yeni seçimlerinizi uygulama konusundaki özet bölüm size yol gösterecek.
(Arka Kapak'tan) Ne Hissettiğiniz Kendinize Bağlı
Eşit ilişkiler devrimini başlatan ve bir milyon satan kitabın tamamen yeni yedinci baskısı. Uzman psikologların birinci tercihi olan “Atılganlık Hakkınızı Kullanın“, basılmış en eksiksiz, pratik ve yetkin atılganlık kitabıdır.
(Arka Kapak'tan) Atılganlık Hakkınızı Kullanın

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,60   
16,60   
×
Kapat