Kendine İyi Gel Şule Tokmakçıoğlu

Kendine İyi Gel

ISBN
9786052965900
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
252
İnsan tekamül edebilen ve kendine iyi gelebilecek, kendini şifalandırabilecek, kendi bilincini açabilecek yaşam amacını bu dünyada gerçekleştirebilecek ve ilahi sevgiye kanal olabilecek güçte ve özellikte soyut düşünebilen bir Yazının devamı...
40,00 TL
%
17
İndirimli
33,20 TL Kazancınız: 6,80TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 668229
 

Ürün Özellikleri

İnsan tekamül edebilen ve kendine iyi gelebilecek, kendini şifalandırabilecek, kendi bilincini açabilecek yaşam amacını bu dünyada gerçekleştirebilecek ve ilahi sevgiye kanal olabilecek güçte ve özellikte soyut düşünebilen bir tasarımdır.

Ancak bunun için öncelikle kendi egosunu fark etmesi ve kendini kör ve sağır eden egosunun bilinçsizliğinden ve aldanışından öz bilincine doğru uyanması gerekmektedir.

İyileşme niyet etmekle başlar. Bu kitapta sizlerin kendi kendinize veya bir terapast yardımı ile kolaylıkla uygulayabileceğiniz, kendinizi şifalandırabileceğiniz çok sayıda çare ve çözüm yöntemleri verdim. Hangileri hoşunuza giderse onları kendinize uygulayabilirsiniz. Başlangıçta mühim olan illa ki “iyi hissetmek” değil, o an “olduğunuz halinizi” hissetmektir. Bunu unutmayın.

Bu kitapta verdiğim çare, çözüm ve yöntemleri sevgiyle kendimize uygulayalım ki öz'e doğru bilincimiz açılsın. Bakın görün o zaman hayat ne kadar keyifli, huzurlu, canlı ve anlamlı gelecek size...

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
33,20   
33,20   
×
Kapat