Kendine İhanet %17 indirimli Arno Gruen

Kendine İhanet

ISBN
9789756663462
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
187
Özerklik nedir “Özerklik, bir insanın kendi duyguları ve gereksinimleriyle tam anlamıyla uyum içinde olduğu denge durumudur,“ diyor Gruen bu kitabında. Eksikliği kadar abartılması da sıkıntı yaratan bu duygu durumu, etken ya da edilgen Yazının devamı...
14,00 TL
%
17
İndirimli
11,62 TL Kazancınız: 2,38TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 536992
 

Ürün Özellikleri

Özerklik nedir “Özerklik, bir insanın kendi duyguları ve gereksinimleriyle tam anlamıyla uyum içinde olduğu denge durumudur,“ diyor Gruen bu kitabında. Eksikliği kadar abartılması da sıkıntı yaratan bu duygu durumu, etken ya da edilgen olarak etkileşimde bulunduğumuz çevreye yansıyarak toplumsal yapıyı biçimliyor. İlginç olansa, özerklik ve bizi özerkliğe kavuşturma olasılığı olan her şeyin zamanla içimizde korku uyandırabilmesi.
Altı ana bölümden oluşan Kendine İhanet özerklik kavramını bütün boyutlarıyla ele alırken, örneklediği hasta profilleriyle, okurun kendi yaşamını 'özerklik' penceresinden sorgulamasına yol açıyor. Arno Gruen bu kitapla, kişinin kendini ortaya koymadaki eksikliğinin özel yaşamında yarattığı sıkıntılar kadar toplumda açtığı gediklere ve uyum içinde yaşamaya indirdiği darbelere de dikkat çekiyor.

Kendine İhanet, Arno Gruen'ün yine Çitlembik Yayınları'ndan çıkan bir diğer kitabı, Normalliğin Deliliği'nin devamı niteliğinde de okunabilecek bir kitap. Bu her iki kitabıyla da Gruen, günümüz toplumunun temel yapıtaşı olan modern bireyin kendisini ve çevresini anlama çabasına bambaşka açılardan ışık tutuyor.
(Tanıtım Yazısı'ndan Alıntı)

Boyutlar

12,3x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Edebiyat

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,62   
11,62   
×
Kapat