Kemikler Vadisi

ISBN
9789753223973
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
506
Michael Gruber, Gece Dönencesinin okuru sımsıkı kavrayan büyüsünden sonra, bu kez de inancın gizemini Kemikler VadisVntn merkezine yerleştiriyor. Petrol zengini Arap bir işadamı MİamiMe otel odasının balkonundan ölüme atılır. Küba Yazının devamı...
4,00 TL
%
17
İndirimli
3,32 TL Kazancınız: 0,68TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 577800
 

Ürün Özellikleri

Michael Gruber, Gece Dönencesinin okuru sımsıkı kavrayan büyüsünden sonra, bu kez de inancın gizemini Kemikler VadisVntn merkezine yerleştiriyor.
Petrol zengini Arap bir işadamı MİamiMe otel odasının balkonundan ölüme atılır. Küba asıllı Dedektif Paz, maktulün odasında garip ve dindar bir kadın bulur. Kadın, Tanrı'nın hizmetinde olmak için seçildiğine inanmaktadır. Fahişe ve uyuşturucu satıcısıyken, nasıl en olmadık yollardan dine dönüp rahibelerin hizmetine girdiğini itirafa fazlasıyla heveslidir.
Paz, psikolog Lorna W ise ile kadının hikayesindeki esrar perdesini kaldırmak için onun itiraflarını yazdığı defterlerin peşine düşer. Ve ortaya ucu petrole kadar giden büyük bir güç savaşı çıkar.
Eleştirmenlerin "inanılmaz bir yetenek''olarak nitelendirdiği Michael Gruber, iyilik ve kötülüğün, inançlar ve gücün anlamını sorguluyor.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
3,32   
3,32   
×
Kapat