KBB ve Baş Boyun Cerrahisi El Kitabı

KBB ve Baş Boyun Cerrahisi El Kitabı

ISBN
9786054649327
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
800
önlük cebinizde taşıyabileceğiniz şekilde tasarlanmış olan -KBB ve Baş Boyun Cerrahisi El Kitabı - hem kapsamlı bir bilgi kaynağı, hem de kullanışlı ve taşınabilir bir klinik başvuru ürünüdür. Konularının uzmanı yazarlar Yazının devamı...
80,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 635900
 

Ürün Özellikleri

önlük cebinizde taşıyabileceğiniz şekilde tasarlanmış olan -KBB ve Baş Boyun Cerrahisi El Kitabı - hem kapsamlı bir bilgi kaynağı, hem de kullanışlı ve taşınabilir bir klinik başvuru ürünüdür. Konularının uzmanı yazarlar -otoloji- odyoloji-rinoloji-larengoloji-baş ve boyun kanserleri-tiroid-paratiroid-genel otolarengoloji-pediatrik otolarengoloji-fasiyal plastik-rekonstrüktif cerrahi-daha fazlasını içeren, bütün uzmanlık alanı ile ilgili detaylı ama öz bilgiler vermişlerdir.

Her bölüm-temel bilgiler-epidemiyoloji- ile başlayıp-belirti-ve -bulgular-, -ayırıcı tanı-fizik muayenenin- nasıl yönlendirileceğine ait bir açıklama, görüntüleme, laboratuar incelemeleri, tedavi seçenekleri, sonuçlar ve izlem başlıkları ile devam eden birbirinden tamamen farklı klinik sorunlara ayrılmıştır.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Tıp Bilimleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
80,00   
80,00   
×
Kapat