Kayıp Uygarlıklar-II: Kayıp Kıta Mu %17 indirimli James Churchward

Kayıp Kıta Mu Kayıp Uygarlıklar 2

ISBN
9789758519040
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
408
İnsanlığın ana yurdu olan Mu, günümüzden 25.000 yıl kadar önce uygarlığın beşiği olan bir ülkeydi. Yaklaşık 12.000 yıl önce Pasifiğin sularına gömülmüş olan büyük kıta, Albay James Churchward'ın hayat boyu süren Yazının devamı...
19,00 TL
%
17
İndirimli
15,77 TL Kazancınız: 3,23TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 459666
 

Ürün Özellikleri

İnsanlığın ana yurdu olan Mu, günümüzden 25.000 yıl kadar önce uygarlığın beşiği olan bir ülkeydi. Yaklaşık 12.000 yıl önce Pasifiğin sularına gömülmüş olan büyük kıta, Albay James Churchward'ın hayat boyu süren araştırmalarıyla gündeme gelmiştir. Hint tapınaklarının mahzenlerinden Avustralya'ya, Sibirya'dan Güney denizlerine kadar pek çok ülkeyi gezen Churchward, 1868'de İngiliz ordusu subayı olarak Hindistan'da görev yaparken bir tapınak rahibiyle yakın dost olmuş ve ondan yüzyıllardır tapınak mahzenlerinde yatan çok eski tabletlerin nasıl tercüme edileceğini öğrenmiştir. Bu tabletlerin bizim uygarlığımızdan önce, çok muazzam bir uygarlığın doğduğunu, geliştiğini ve yok olduğunu söylemektedir: Bu, Mu kıtasıdır.
Churchward bu kitabında, araştırmalarına nasıl başladığını Dünya'nın dört bir yanında Mu'nun izini nasıl sürdüğünü; kayıp parçaları nasıl bir araya getirdiğini ve zamanın gizemleri içerisinde kaybolmuş olan uygarlığın günümüz kültürleri ve dinleri üzerindeki etkilerini anlatıyor.
Churchward'ın kitaplarının ülkemizde basılmasının çok ilginç ve önemli bir yönü bulunmakta:
Churchward'ın eserleri bundan 68-70 yıl önce dilimize çevirtilip, Türkiye Cumhuriyet'inin mimarı, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından incelenmişti. (Konu hakkında daha detaylı bilgiyi kitabın sunuş kısmında bulabilirsiniz)
''Kayıp Uygarlıklar'' serisinin ilk kitabını oluşturan ''Batık Kıta Mu'nun Çocukları''ndan (The Children of Mu) sonra ikinci kitabı oluşturan ''Kayıp Kıta Mu''yu (The Last Continent Of Mu), yine Churchward'a ait olan ''Mu'nun Kutsal Sembolleri''(The Sacred Symbols of Mu) izleyecektir.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,77   
15,77   
×
Kapat