Kayıp Anahtar Tuğrul Turaboğlu

Kayıp Anahtar

ISBN
9786059977388
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
232
Tuğrul Turaboğlu heyecan dolu ilk romanı "Maraton"dan sonra yine bir polisiye ile okurların karşısına çıkıyor. Emekli olduktan sonra cinayet romanları yazmaya başlayan Tufan Kargılı İstanbul dışında bir kasabaya yerleşmiş, buradaki Yazının devamı...
17,00 TL
%
17
İndirimli
14,11 TL Kazancınız: 2,89TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 617255
 

Ürün Özellikleri

Tuğrul Turaboğlu heyecan dolu ilk romanı "Maraton"dan sonra yine bir polisiye ile okurların karşısına çıkıyor. Emekli olduktan sonra cinayet romanları yazmaya başlayan Tufan Kargılı İstanbul dışında bir kasabaya yerleşmiş, buradaki insanların saygısını kazanmıştır. Bir gece cinayete kurban giden genç ve güzel bir kadının sürpriz ziyareti neticesinde, kendini bu cinayeti çözmek zorunda hisseder.

Gelişen olaylar da bunu işaret etmektedir. Sessiz bir kasabanın huzurlu ortamından şehrin keşmekeşine yolculuklar yaparken, ruhu da bundan payını alır. Bundan sonrası gerilimin doruklarında, yer yer psikolojik ögeler içeren bir karmaşaya dönüşür. Herkesten olduğu gibi kendinden de şüphelenmeye başlayan bu cinayet romanı yazarı, yaşadığı gerilimi okuyucuya da hissettirir.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,11   
14,11   
×
Kapat