Kartal Günlüğü %17 indirimli SABAN ARSLAN

Kartal Günlüğü Bir Banka Patronunun Cezaevi Anıları...

ISBN
9789758658121
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
168
Şaban Arslan ve Orhan Saat, 'ünlülerin cezaevi' olarak anılmaya başlanan Kartal Cezaevi'nde yaşanan olayları bir 'banka patronunun' gözünden okuyucuya sunuyor. Banka patronu cezaevinde ve gündemde yaşanan bütün gelişmeleri, hücresindeki Yazının devamı...
7,00 TL
%
17
İndirimli
5,81 TL Kazancınız: 1,19TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 539534
 

Ürün Özellikleri

Şaban Arslan ve Orhan Saat, 'ünlülerin cezaevi' olarak anılmaya başlanan Kartal Cezaevi'nde yaşanan olayları bir 'banka patronunun' gözünden okuyucuya sunuyor. Banka patronu cezaevinde ve gündemde yaşanan bütün gelişmeleri, hücresindeki dizüstü bilgisayar aracılığıyla tuttuğu günlüğü not düşüyor. Kahramanımızın hayali bir karakter ve cezaevinin geçici 'misafirlerinden' olması olaylara içeriden bir gözle ve hafif ironiyle bakılmasına neden oluyor. Böylece okuyucu, bir zamanlar kameraların ve önemli ziyaretçilerin eksik olmadığı Kartal Cezaevi'nde yaşanan olayları yer yer tebessüm ederek, coğu zamanda düşünerek yaşama fırsatı buluyor.
'Bir Banka Patronunun Cezaevi Anıları-Kartal Günlüğü' Cavit Çağlar, Dinç Bilgin, Yahya Murat Demirel, Ali Avni Balkaner, Hayyam Garipoğlu, Mustafa Albayrak, Nail Keçili, Mehmet Ali Ağca gibi önemli isimlerin cezaevi öyküsünü anlatırken, aynı zamanda Türkiye'deki adalet sisteminde de ironik bir bakış açısı sunuyor.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Devlet Güçleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,81   
5,81   
×
Kapat