Kardeş Kıskançlığı %17 indirimli W. Hapworth-M. Hapworth

Kardeş Kıskançlığı

ISBN
9789758261482
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
286
“Kardeş kıskançlığı yalnızca çocukluk döneminde yaşanan değil, yaşam boyu süren bir olgudur.“ Kardeş rekabeti, kız ve erkek kardeş arasındaki ilişkiyi ateşleyen yakıttır. Siz büyüyüp kendi bireysel yolunuza gittiğinizde bile Yazının devamı...
11,00 TL
%
17
İndirimli
9,13 TL Kazancınız: 1,87TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 457789
 

Ürün Özellikleri

“Kardeş kıskançlığı yalnızca çocukluk döneminde yaşanan değil, yaşam boyu süren bir olgudur.“
Kardeş rekabeti, kız ve erkek kardeş arasındaki ilişkiyi ateşleyen yakıttır. Siz büyüyüp kendi bireysel yolunuza gittiğinizde bile o yok olmaz.
Bütün yetişkinler, kardeşleriyle bir güç mücadelesinde ebedi olarak kontrol ve üstünlüğün sonu gelmez yarışma duygusunu, onlara taşıyorlar. Küskünlük ve kıskançlık, saklanmış veya itiraf edilmiş, yumuşak huylu veya sert, bir diğerine karşı beslenenler, çocuklar bunları çalıştırmaya devamlı hazır oldukları için sıklıkla onu en az bekledikleri zamanda oluşur.
Bütün insani ilişkilerin önemli bir bileşim maddesi güç olduğu için, o kardeşlik bağının da kaçınılmaz bir parçasıdır. Sonuç, onu azaltıp çoğaltmakla sonuçalandırmaya devam etmektedir. Kendi bireysel yolumuzda yapabildiğimiz kadar çok gücü kendimiz için sağlamaya çalışırız. Neden mi Çünkü her birimiz şiddetle, yetkili kabul edilmiş, uygun, değerli ve-en önemlisi-kendi çevremizin kontrolünde hissetme ihtiyacındayız.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Psikoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,13   
9,13   
×
Kapat