Bu işlem için üye girişi yapmanız gerekiyor

Karartma %17 indirimli

Karartma Rtük, Rütüklenemez...

ISBN
9789758658398
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
157
Suriyeliler küfür edecekleri zaman, Türk televizyonlarından seyrettikleri görüntüleri anımsayarak, “Ananı Türk televizyonunda gördüm“ diyorlarmış birbirlerine. Türk televizyonculuğuna layık görülen bu yaklaşımın sebebi ise özel Yazının devamı...
7,50 TL
%
17
İndirimli
6,23 TL Kazancınız: 1,27TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 539549
 

Ürün Özellikleri

Suriyeliler küfür edecekleri zaman, Türk televizyonlarından seyrettikleri görüntüleri anımsayarak, “Ananı Türk televizyonunda gördüm“ diyorlarmış birbirlerine.
Türk televizyonculuğuna layık görülen bu yaklaşımın sebebi ise özel televizyonculuğun ilk on yılda hem yasal, hem etik açısından ciddi problemler yaşayan bir türlü kurtulamamış olmamız...
Ülkemizde medyanın “ko-medya“ ya dönüşümünü ironik bir dille ifadelendiren, bu alanda yaptığı değerlendirme ve tespitlerle sıradışı tavrını ortaya koyan Prof. Dr. Veysel Batmaz, bu kitabıyla da medyatik iletişimin bam teline dokunmayı sürdürüyor. Bir çok alanda dünya ile paralel bir gelişim gösteren ülkemizin, medya konusunda yaşadığı kısır döngülere ve çıkmazlara da işaret ediyor.
Özellikle günlük hayatımızda en sık duyduğumuz “RTÜK“ kavramının arka planına dair düşüncelerine aktarırken, çözüm önerilerinde bulunmayı da ihmal etmiyor.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum İletişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,23   
6,23   
×
Kapat