Karakılıc Üçlemesi-3 Karakılıcın Zaferi %17 indirimli MARGARET WEIS

Karakılıç’ın Zaferi

ISBN
9789758607679
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
428
Büyünün yaşam olduğu alemde, Joram ölü sayılmıştı. Güç sahibi olmadan doğduğundan kraliyet mirası reddedilmiş, Dönüştürme'ye mahkum edilmişti -zihninin, yaşayan taştan bir kabuğun içine hapsedilmesine. Ama son anda, Saryon onun Yazının devamı...
22,00 TL
%
17
İndirimli
18,26 TL Kazancınız: 3,74TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 469015
 

Ürün Özellikleri

Büyünün yaşam olduğu alemde, Joram ölü sayılmıştı. Güç sahibi olmadan doğduğundan kraliyet mirası reddedilmiş, Dönüştürme'ye mahkum edilmişti -zihninin, yaşayan taştan bir kabuğun içine hapsedilmesine.
Ama son anda, Saryon onun yerini alıp genç efendisi için sonsuza dek işkence çekmeye razı oldu. Joram ve karısı Gwendolyn ise öte Dünya'yı ayıran sislerin içinde kayboldu.
Şimdi, on yıl sonra, Joram ve Gwendolyn, Merilon'a geri dönüyor. Joram, büyüyen aç Karakılıç'ı son bir kez çekerek, Sınır'ın ötesinden gelen karabüyücü Menju ve Teknolojist ordusuna, son bir kıyamet çarpışması için meydan okumak zorunda.
Saryon, büyücü Mosiah ve Simkin ile yeniden bir araya gelen Joram, kadim Karakılıç kehanetini gerçekleştirecek -ellerine dünyayı yok etme gücünü veren kehaneti... ya da kurtarma gücünü.
Karakılıç'ın Zaferi
Görkemli büyü, fantazya ve macera destanı
Karakılıç Serisi'nin üçüncü cildi.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Kuzey Amerika

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,26   
18,26   
×
Kapat