Kara Efe Esat Avcı

Kara Efe

ISBN
9786051489568
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
324
ölmediği görülenlerin başlarına birer mermi daha sıkıldıktan sonra kimisi bağ bıçağı kimisi de orakla efzunların kafalarını kestiler. Her birisi birer ikişer kafa kesti. çayın karşı tarafına bir beygir bırakmışlardı. çuvallar Yazının devamı...
30,00 TL
%
40
İndirimli
18,00 TL Kazancınız: 12,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 651624
 

Ürün Özellikleri

ölmediği görülenlerin başlarına birer mermi daha sıkıldıktan sonra kimisi bağ bıçağı kimisi de orakla efzunların kafalarını kestiler.
Her birisi birer ikişer kafa kesti. çayın karşı tarafına bir beygir bırakmışlardı. çuvallar da beygirdeydi. Birisi uygun bir yerden karşıya geçerek aceleyle beygiri getirdi.
Kellelerin boyun kısımları toprağa bulanarak kanı kurulandı ve iki çuvala dolduruldu. çuvalların ağızları birbirine bağlanarak beygirin terkisine asıldı. Fakat çuvallardan yine de kan damlamaktaydı. Buna engel olamadılar. Başka çuvallara da gerek vardı.
Arap Süleyman, hemen çaya koşarak, bir su birikintisinde ellerini, kollarını ve yüzünü yıkadı. Sonra beygirin heybesinden temiz kılıklar çıkarıp aceleyle giyindi ve beygire atladığı gibi çayın karşı kıyısından, doğruca Kuvvacı Nuri'nin bahçesine doğru hareket etti.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,00   
18,00   
×
Kapat