Kapanmayan Defter İdris Gürsoy

Kapanmayan Defter

ISBN
9789758642618
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
152
Evin yolunu tutarken, her derste çocuklara Allah'ı anlatmalıyım diye düşündüm. Çocuklar, Yüce Yaratıcı'yı tanımadıkları için başka tuzaklara kolayca düşüyorlardı. O'nu anlatacak ve sevdirecektim. Kalplere Allah'ı duyurabilirsem Yazının devamı...
6,75 TL
%
17
İndirimli
5,60 TL Kazancınız: 1,15TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 460852
 

Ürün Özellikleri

Evin yolunu tutarken, her derste çocuklara Allah'ı anlatmalıyım diye düşündüm. Çocuklar, Yüce Yaratıcı'yı tanımadıkları için başka tuzaklara kolayca düşüyorlardı. O'nu anlatacak ve sevdirecektim. Kalplere Allah'ı duyurabilirsem belki Umut'ları kazanabilirdim. İntihar eden öğrencimin: Keşke biraz daha erken gelseydiniz“ cümlesi beni telaşlandırıyordu. Onu kaybetmişim ama diğerlerini kazanmalıydım. Sigara, alkol, uyuşturucu, fuhuş gibi kötü alışkanlıklar; satanizm gibi akımlar öğrencilerimi tehdit ediyordu.
Gece yatağımdan fırlayarak uyanmışım. Bir de baktım kan ter içindeyim. Eşim, gürültüye uyanıp “ne oluyor“ dedi. Ona rüyamı anlattım. Bu tam bir kabustu. İlçede muthiş bir yangın vardı. İnsanlar, bu ateşin odunları gibiydi. Ben yangını söndürmek için olağanüstü bir gayretin içine düşmüştüm. Özellikle alevlerin sardığı, hepsini tek tek tanıdığım öğrencilerime elimi uzatıyor ve onları bu yangının içinden çekip çıkarmaya çalışıyordum. Gençlerin imanı yanıyordu. Bir ara yangın öyle yayıldı ki; ateşi bütün dehşeti ile yüzümde hissettim. Ağlıyordum. Gözyaşlarımın ceyhun olup bu yangını söndürmesini ne kadar isterdim.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Makale

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,60   
5,60   
×
Kapat