Kaostan Önce Son Çıkış %17 indirimli Selçuk Kütük

Kaostan Önce Son Çıkış

ISBN
9789753522588
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
151
İktisadi ve sosyal alanda adaletin,sağlanmaması toplumsal dengeyi bozdu. Anlamsızlık boşluğuna düşen insanlar hayatta tutunacak bir dal bulamadılar. Okullarda ancak güçlü olanın ayakta kalabileceğini öğrenen insanlar için artık Yazının devamı...
6,00 TL
%
30
İndirimli
4,20 TL Kazancınız: 1,80TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 440179
 

Ürün Özellikleri

İktisadi ve sosyal alanda adaletin,sağlanmaması toplumsal dengeyi bozdu. Anlamsızlık boşluğuna düşen insanlar hayatta tutunacak bir dal bulamadılar. Okullarda ancak güçlü olanın ayakta kalabileceğini öğrenen insanlar için artık gerekenin yapılmasından başka bir şey kalmamıştı; Hayat mücadelesi! Hayat mücadele olunca düşenin üzerine basıp geçmek doğal bir kural oluyordu.
Denilebilir ki, “herşey üzerime geliyor, ne yapayım Eğer her şey üzerinize geliyorsa bu sizin ters yönde gittiğinizi gösterir. Hatayı dışarıda ve başkalarında değil, kendimizde (nefsimizde) aramak gerekir.
Dünya mademki bir imtihan meydanıdır, o halde hayatımız boyunca çeşitli zorluklar, sıkıntılar, hastalıklarla karşılaşmamız doğaldır. Bütün bunlar bizim dünyaya bağlanmamızı engelleyn ve uzak durmamızı sağlayan ikazlardır.
Dünyanın nbizi ezip geçmesini istemiyorsak biraz kenara çekilmeli ve önümüzden geçip gitmesini beklemeliyiz. Daha uzağa sıçrayabilemek (ahirette emin bir noktaya) için bazen (dünya hayatında bir kaç adım geri çekilmek gerekebilir. Dünya hayatının kıymetini bilmek ile dünyaya sahip olma isteğini“ birbirine karıştırmamak gerekir. Otomobilin kıytmetini bilmek başka şeydir, onun önüne atlayıp tutmaya çalışmak başka şeydi.
(Arka Kapak)

Boyutlar

11.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Makale

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,20   
4,20   
×
Kapat