Kant Üzerine Dört Ders %17 indirimli Gilles Deleuze

Kant Üzerine Dört Ders

ISBN
9789759970895
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
123
Bu kitap Gilles Deleuze'ün Kant üzerine derslerinin deşifresinden hareketle vücut bulmuş olsa bile, bir öğretmenin öğrencilerine belli bir dersi anlatmasından çok daha öte bir kavrayışı ortaya çıkarır. 1978'te Vincennes'deki Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 384685
 

Ürün Özellikleri

Bu kitap Gilles Deleuze'ün Kant üzerine derslerinin deşifresinden hareketle vücut bulmuş olsa bile, bir öğretmenin öğrencilerine belli bir dersi anlatmasından çok daha öte bir kavrayışı ortaya çıkarır. 1978'te Vincennes'deki seminerlerinde Deleuze dinleyicilerini (ve şimdi okurlarını) bir düşünme sürecine katılmaya davet eder, bu Kant'ı anlamaktan çok, Kant'ın ritmini yakalamaya dair bir süreçtir. Böylece, üzerine çöken sisin dağılması suretiyle, Kant'ın şaşkınlık verici mimarisini görmek mümkün olacaktır.
Bu, iki büyük filozofun, Deleuze ile Kant'ın çocuğu olan bir metinder. Kime hangi yönleriyle benzediğini saptamak ise Kant ve Deleuze okurlarının kendi başlarına vermesi gereken bir karardır. Belki de en iyisi Deleuze'ün tavsiyesine uymak, Deleuze'ün anlattığı Kant'ı veya Deleuze'ün Kant'ı nasıl anlattığını anlamaya çalışmadan Kant anlatan Deleuze'ün ritmini yakalamaya çalışmaktır.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Felsefe Mantık

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat