Kan Kardeşleri

ISBN
9789753630751
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
169
Willy Russell son yıllarda İngiltere sahnelerinde yapıtları en çok oynanan yazarlar arasında Shakespeare ile A. Ayckbourn'un ardından- üçüncü sırada yer alıyor. Russell'ın oyunları, Londra'nın West End sahnelerinde patlama yapmalarından Yazının devamı...
5,00 TL
%
30
İndirimli
3,50 TL Kazancınız: 1,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 567364
 

Ürün Özellikleri

Willy Russell son yıllarda İngiltere sahnelerinde yapıtları en çok oynanan yazarlar arasında Shakespeare ile A. Ayckbourn'un ardından- üçüncü sırada yer alıyor.
Russell'ın oyunları, Londra'nın West End sahnelerinde patlama yapmalarından önce, onun doğduğu-yetiştiği kent olan Liverpool'un iki köklü tiyatrosundan birinde “doğumlarını“ yaptılar, yapıyorlar. Bu oyunlar; Liverpool kentinin müziğinin, kendine özgü gülmece duygusunun ve “dokunaklı sızı“sının “otantik sesleri“. Russell'ın kendisi de; ilk kez aynı kentten yükselen sesleriyle tüm dünyayı yerinden oynatan Beatles'ın söylencesinin tiyatroda can bulan bir uzantısı sayılabilir.
“Kan Kardeşleri“, doğumda birbirlerinden ayrılan ikizlerin “güldürerek ağlatan“ öyküsü üzerine kurulu; yaşadığımız zamanların bir müzikal trajedisi. Yaygın değerlendirmeye göre: “tiyatro ile müziğin bugüne dek izlenen en iyi evliliği“.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Senaryo

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
3,50   
3,50   
×
Kapat