Kainat Kitabını Okumak %17 indirimli Hamza Kılıç

Kainat Kitabını Okumak

ISBN
9789755744445
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
302
Allah'ı bilmek ancak Onun tecelligâhı olan suretleri bilmeyle mümkündür. Bütün âlem, Allah'ın isim ve sıfatlarının tezâhür ve tecelli yeridir. Allah bütün yaratılmışların sahibidir.Kâinattaki düzeni, yaratılmışlardaki harika Yazının devamı...
16,00 TL
%
17
İndirimli
13,28 TL Kazancınız: 2,72TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 454708
 

Ürün Özellikleri

Allah'ı bilmek ancak Onun tecelligâhı olan suretleri bilmeyle mümkündür. Bütün âlem, Allah'ın isim ve sıfatlarının tezâhür ve tecelli yeridir. Allah bütün yaratılmışların sahibidir.Kâinattaki düzeni, yaratılmışlardaki harika sistemleri inceleyip gönül gözüyle seyredebilirsiniz bütün âlemin Yüce Allah'ın tecelli sahnesi olduğunu görebilirsiniz. Evrende her varlık kendine özgü bir amaca hizmet eder. Aralarında hiç benzerlik ve ilişki bulunmayan iki ayrı varlık türü, aynı bütünün parçaları gibi birbirlerine yardım etmekte, sorumluluk paylaşmakta ve amaçsızlık, anlamsızlık, savurganlık ve sorumsuzluk görseniz mümkün değildir.
İşte bu eser, ilahî iradenin tabiata yansıyan yönünün cüz'î bir kısmını mümkün olduğunca açık bir dille anlatmak amacıyla kaleme alınmıştır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam İslam ve Bilim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,28   
13,28   
×
Kapat