Kadın Hastalıkları ve Doğum Tanı Tedavi

ISBN
9789758778270
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
755
Kadın hastalıkarı ve doğum alanında sizlere sunduğumuz bu temel kitabın bu konu ile uğraşan doktor ve öğrencilere yararlı olacağını ümit ediyoruz. Bu kitap hazırlanırken, kadın hastalıkları ve doğumun dört ana alt disipline ait Yazının devamı...
43,20 TL
%
35
İndirimli
28,08 TL Kazancınız: 15,12TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 562545
 

Ürün Özellikleri

Kadın hastalıkarı ve doğum alanında sizlere sunduğumuz bu temel kitabın bu konu ile uğraşan doktor ve öğrencilere yararlı olacağını ümit ediyoruz.
Bu kitap hazırlanırken, kadın hastalıkları ve doğumun dört ana alt disipline ait konular en son yenilikleri ile bir araya getirilmiştir. Böylece Obstetrik, üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite, Genel Jinekoloji ve Jinekolojik Onkoloji konuları kapsamlı bir şekilde incelenmiş, konu ile ilgili şekil ve tablolarla zenginleştirilerek özlü bir şekilde daha kolay anlaşılır bir hale getirilmiştir.
Bu kitabın hazırlanmasında daha çok Hacettepe üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öğretim üyeleri görev almış ancak diğer kuruluşlarda çalışa Hacettepeli katılımcılardan da faydalanılmıştır.
(önsöz'den)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilim Tıp Bilimleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
28,08   
28,08   
×
Kapat