Kadın Besteciler %17 indirimli TURHAN TASAN

Kadın Besteciler

ISBN
9789757652861
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
504
Yıllardır tutkunu olduğumuz geleneksel müziğimize küçük bir katkısı olacağına inanarak hazırladığımız bu kitap, bütünüyle bir tespitten ibarettir. İçinde yer alan hiçbir bestecimiz, kişisel bir değerlendirmeye tabi Yazının devamı...
25,00 TL
%
25
İndirimli
18,75 TL Kazancınız: 6,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 460076
 

Ürün Özellikleri

Yıllardır tutkunu olduğumuz geleneksel müziğimize küçük bir katkısı olacağına inanarak hazırladığımız bu kitap, bütünüyle bir tespitten ibarettir. İçinde yer alan hiçbir bestecimiz, kişisel bir değerlendirmeye tabi tutulmamıştır.
Artık aramızda bulunmayanlarla ilgili eser ve fotoğraflar arşivlerimizden, halen yaşayanlara ait son dokümanlar ise kendileriyle temas kurulmaya çalışılarak sağlanmak yolunda gidilmiştir. Tabiatıyla, ulaşamadığımız ve bize ulaşamayan fotoğraf ve notalar, düzenlediğimiz listelere dahil edilememiştir.
Her bestecinin biyografisi ve eser listesi altında bibliyografyaya yer verilmiş olması, o bilgilerin münhasıran anılan kaynaklardan toplandığını göstermemektedir. Okuyucuya, bizden sonra için daha geniş araştırma yapma imkanı vermesi için düşünülmüştür.
(Önsöz'den)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Müzik Eğitimi Müzik Müzik Eğitimi Müzik Müzik Eğitimi Müzik Müzik Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,75   
18,75   
×
Kapat