Kaderin Tuzağı %25 indirimli Danielle Steel

Kaderin Tuzağı

ISBN
9789753313414
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
200
Marie-Ange Fransa'da bir şatoda yaşayan mutlu bir ailenin küçük afacan kızıdır. On bir yaşına kadar ömrü ağaçların tepesinde şeftali toplayarak, çimenlere uzanıp gökyüzündeki bulutları seyrederek geçer. Ancak ne yazık ki, içinde Yazının devamı...
12,00 TL
%
30
İndirimli
8,40 TL Kazancınız: 3,60TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 475475
 

Ürün Özellikleri

Marie-Ange Fransa'da bir şatoda yaşayan mutlu bir ailenin küçük afacan kızıdır. On bir yaşına kadar ömrü ağaçların tepesinde şeftali toplayarak, çimenlere uzanıp gökyüzündeki bulutları seyrederek geçer. Ancak ne yazık ki, içinde yaşadığı mutluluk çemberi, anne babası ve ağabeyini kaybettiği bir trafik kazasıyla paramparça olacaktır. Marie-Ange Fransa'da kimsesi olmadığı için babasının avukatları tarafından Amerika'da yaşayan tek akrabası, Carole Hala'nın yanına gönderilir. Halası yaşlı, sakat ve buz gibi bir kadındır. Küçük kız geçmişte yaşadığı tüm güzellikleri yüreğine gömerek yaşlı halasının renksiz ve her türlü sevinçten uzak hayatına uyum sağlamaya çalışır. Yoksunluk dolu bu ortamda, ona sevgi ve umut veren tek kişi okul arkadaşı Billy'dir.
Yirmi birinci yaşı Marie-Ange'ın hayatına hayal bile edemeyeceği bir değişiklik getirecektir. Genç kız babasından kalan on milyon doların tek sahibi olduğunu öğrenince Fransa'ya gidip çocukluğunun geçtiği şatoyu yeniden görmek ister. Şatonun yeni sahibiyle arasında gelişen duygusal yakınlık, Marie-Ange'ın hayatında çok büyük değişikliklere yol açacak; ona aşkı, mutluluğu, hayal kırıklığını, pişmanlığı, mutsuzluğu ve dehşeti yaşatacaktır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Kuzey Amerika

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,40   
8,40   
×
Kapat