Kaderin Pin Kodu %17 indirimli Douglas FORBES

Kaderin Pin Kodu

ISBN
9789756388822
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
332
İnsanın Pin Kodu, Güney Afrikalı fizikçi Douglas Forbes tarafından geliştirilmiş olan; kişiliğimizi, varoluş amacımızı ve kaderimizi büyük bir başarı ile ortaya koyabilen bir analiz yöntemidir. Kaderin Pin Kodu, yalnızca doğum Yazının devamı...
20,00 TL
%
17
İndirimli
16,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 457307
 

Ürün Özellikleri

İnsanın Pin Kodu, Güney Afrikalı fizikçi Douglas Forbes tarafından geliştirilmiş olan; kişiliğimizi, varoluş amacımızı ve kaderimizi büyük bir başarı ile ortaya koyabilen bir analiz yöntemidir.
Kaderin Pin Kodu, yalnızca doğum tarihinizi kullanarak, kendinizin ya da sevdiklerinizin tüm kişilik özelliklerini belirlemenizi sağlayacak etkileyici bir eserdir. Bu eser aracılığıyla, doğum tarihinizden elde ettiğiniz şifreyi, 8 haneli bir matrise yerleştirerek, her hanede kişilik özellikleriniz, hayatta öğrenmeniz gereken dersler, toplum önünde ya da beklenmedik durumlarda ne tür tepkiler verdiğiniz, kendiniz
hakkında neler düşündüğünüz, başkalarının sizi nasıl gördüğü,
dünyayı nasıl algıladığınız, bir işi yaparken nasıl bir ruh halinde
olduğunuz, sizi nelerin rahatsız ettiği gibi pek çok önemli özelliklerinizi öğrenirken bir yandan bu hayattaki varoluş amacınızı da keşfedeceksiniz.
Bu kitap aynı zamanda, herhangi bir insanın, hatta onu tanımasanız bile, tüm kişilik özelliklerini belirlemenizi, bu sayede de karşınızdaki insanlar ile aranızda çok daha gelişmiş bir iletişim oluşturmanızı sağlayacaktır.
Kaderin Pin Kodu, dünyada, diğer ülkelerden önce, ilk olarak
Türkçe'de yayınlanmakta ve Türk okuyucusunun beğenisine sunulmaktadır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,60   
16,60   
×
Kapat