Jack London Toplu Eserler (17 Kitap Takım) Jack London

Jack London Toplu Eserler (17 Kitap Takım)

ISBN
9789754066890
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
3735
Martin EdenCem Yayınevi, ünlü yazar Jack London'un (1876-1916) tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de olağanüstü ilgiyle karşılanan eserlerini okurlarına toplu olarak sunuyor. Jack London'un roman, öykü, deneme ve anı kitaplarından Yazının devamı...
200,00 TL
%
17
İndirimli
166,00 TL Kazancınız: 34,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 601773
 

Ürün Özellikleri

Martin Eden
Cem Yayınevi, ünlü yazar Jack London'un (1876-1916) tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de olağanüstü ilgiyle karşılanan eserlerini okurlarına toplu olarak sunuyor. Jack London'un roman, öykü, deneme ve anı kitaplarından oluşan bu toplamda, onun en seçkin eserlerini bulabileceksiniz.
Yanan Günışığı
Yanan Günışığı, London'un Kuzey topraklarındaki deneyimleri ile ABD toplumunun kapitalist düzenine dair gözlemlerini harmanladığı uzun soluklu bir romanıdır.
Devrim ve Diğer Yazılar
Devrim ve Diğer Yazılar, London'un denemelerinden ve öykü biçimine sokulması güç metinlerinden oluşan bir seçkidir. Bu kitap 1909'da yayınlandığında London ünlenmiş bir yazar ve ABD sosyalist çevrelerince değer verilen bir devrimciydi.
Demir Ökçe
Demir Ökçe, 1908'de yayınlanışından itibaren sayısız yabancı dile çevrilmiş ve haklı bir ün kazanmıştır. London'un bu romanı, yakında yükselecek ve tüm dünyayı bir kâbusa sürükleyecek Faşizm dalgasına karşı kâhince bir öngörü, güçlü bir uyarı çığlığıdır.

Beyaz Diş
Beyaz Diş, Vahşetin Çağrısı'ndan üç yıl sonra, 1906'da yayınlanmıştır. London Vahşetin Çağrısı'nın öyküsünü bu kez tersten izlemekte ve bir kurdun evcil bir köpeğe dönüşmesini öykülemektedir.

Vahşetin Çağrısı
Vahşetin Çağrısı, Jack London'un en ünlü romanlarından biridir. Bu eser ilk kez 1903'de yayınlandı ve sayısız yabancı dile çevrildi.
Kurdun Oğlu
Kurdun Oğlu, XX. yüzyılla birlikte yeni bir yazarı da müjdeler. 1900'de yayınlanan bu ilk kitabında Jack London, Alaska ve Kuzey topraklarındaki altın arayıcılarının, serüven tutkunlarının öykülerini anlatmaya başlamıştır. Cem Yayınevi bu öyküleri, yazarın kitaba verdiği özgün biçime sadık kalarak yayınlamaktadır.
Soğuğun Çocukları
Soğuğun Çocukları, London'un yazarlığının erken yıllarının en verimli döneminde, 1902'de yayınlandı. London öykülerinin ağırlığını bu kez Kuzey topraklarının yerlilerine kaydırmış, öykülerinin kimi yerlerinde insanbilimsel gözlemlerini kayda geçirmiştir.
Ademden Önce / Balık Devriyesi Hikâyeleri
Ademden Önce ve Balık Devriyesi Hikâyeleri, Jack London'un ilk gençlik kuşağına seslenen eserleridir. Yazar, Balık Devriyesi Hikâyeleri'nde korsanlarla mücadelesini, denizde atlattığı tehlikeleri heyecanlı bir dille anlatır.
Kızıl Veba / Güney Denizi Hikâyeleri
Kızıl Veba ve Güney Denizi Hikâyeleri, London'un yazarlığının olgun döneminde ardı ardına yayınladığı iki kitabını bir arada sunuyor. London, Kızıl Veba'da bilimkurguya yakın bir üslupla modern toplumun nasıl kolay yıkılabilir olduğunu anlatır.
Deniz Kurdu
Deniz Kurdu, London'un kendine özgü siyasal görüşünü anlamak için anahtar bir romandır. London bu romanında kentsoylu değerleri ile üstün insan görüşünü, güzel bir serüven romanı içinde karşı karşıya getirir.
Elsinore'da İsyan
Elsinore'da İsyan, London'un son dönem romanlarındandır. Yelkenli gemilerle yapılan uzun deniz yolculuklarını anlatan en güzel romanlardan biri olan bu kitap, bizi denizcilik tarihinin unutulmuş bir dönemine taşımaktadır.

Uçurum İnsanları
Uçurum İnsanları, tür tanımlarına uymayacak bir metindir. Londra'nın yoksul semtlerinde, yoksullardan biri gibi uzun süre yaşayan London röportaj ile özyaşamsal öykü arasında gidip gelen bir anlatımla, kapitalizm karşıtı bir dil kullanır.

John Barleycorn
John Barleycorn, Jack London'un ta kendisidir belki. Yaşamı boyunca alkol ve uyuşturucu maddelerle ilişkisini koparamayan London, John Barleycorn'u 1913'de, ölümünden üç yıl önce yayınlamıştı.

Yol
Yol, London'un gençlik günlerini anlattığı özyaşamsal bir kitabıdır. Yol'u önemli kılan özellik, 1893'deki ekonomik bunalım döneminde ABD'de oluşturulan “İşsizler Ordusu“ adlı yürüyüşlerin ilk elden tanıklıklarını aktarmasıdır.

Atalarının Tanrısı
talarının Tanrısı, Jack London'un Alaska ve Kuzey topraklarında geçen öykülerinden oluşan bir kitaptır. London bu irili ufaklı öykülerde kendi deneyimlerine yaslanan, akıcı bir anlatım kullanmaktadır.
İnsanın Sadakati
İnsanın Sadakati, Jack London'un Kuzey topraklarında geçen öykülerini topladığı kitaplarından biridir. Bu kitabın yayınlandığı 1904 yılında, London kendisini bir romancı olarak da kanıtlamış durumdaydı.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Kuzey Amerika

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
166,00   
166,00   
×
Kapat