İyileştirici Dokunuşlar

ISBN
9789758519088
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
113
Elinizdeki kitapta uygulamalı olarak tarif edilen Terapötik Temas tekniği aslında binlerce yıldan beri çeşitli toplumlar tarafından uygulanagelen, ancak yakın zamanda yeniden sistematize edilmiş bir şifacılık tekniğidir. Bu teknik, ilk Yazının devamı...
7,50 TL
%
17
İndirimli
6,23 TL Kazancınız: 1,27TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570354
 

Ürün Özellikleri

Elinizdeki kitapta uygulamalı olarak tarif edilen Terapötik Temas tekniği aslında binlerce yıldan beri çeşitli toplumlar tarafından uygulanagelen, ancak yakın zamanda yeniden sistematize edilmiş bir şifacılık tekniğidir.
Bu teknik, ilk olarak Dora Kunz tarafından çağımıza uygun biçimde sistemleştirilmiştir. Kunz, elleri hasta kişiye temas ettirmek suretiyle iyileşmeye yardımcı olma yeteneğinin, yalnızca özel bireylere bahşedilmiş bir yetenek olmadığını, tüm insanlarda mevcut doğuştan gelme bir kapasite olduğunu varsayarak yola çıkmış, birçok tanınmış şifacının çalışmalarını dikkatle gözlemledikten sonra herkese öğretilebileceğini düşündüğü bu tekniğin prensip ve uygulamalarını ortaya koymuştur.
Terapötik Temas, Amerika'da başta hemşireler olmak üzere pek çok sağlık personeline öğretilmiş ve çok olumlu sonuçlar alınmıştır.
Terapötik Temas tekniğinde, uygulayıcı ellerini bedenin birkaç santim üzerinden geçirerek hastanın enerji akışını kontrol eder ve gerekli bölgelerdeki tıkanıklıkları gidererek hastanın enerji akışını düzenleyerek iyileşmesine yardımcı olur.
Janet Macrae, Terapötik Temas tekniğini hastanelerde, hemşirelik okullarında ve ABD'nin çeşitli yerlerinde uzun yıllardır öğretmektedir. Bu teknik, öğrenilmesi ve uygulanması kolay bir şifa tekniğidir.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Tıp Felsefesi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,23   
6,23   
×
Kapat