İyi ki Varsın Tilki Toni 2: Beş Duyu, Zaman Dipsiz Bir Kuyu

ISBN
9786054946005
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
56
Deniz ile onun olağandışı, olağanüstü, harika, inanılmaz sevimli ve dünyada bir eşi, benzeri olmayan yeni arkadaşı Tilki Toni'nin maceraları devam ediyor! Bu kez Tilki Toni, Deniz ve kardeşleri Toprak'la Güneş, İstanbul'da büyülü bir Yazının devamı...
8,00 TL
%
17
İndirimli
6,64 TL Kazancınız: 1,36TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 574014
 

Ürün Özellikleri

Deniz ile onun olağandışı, olağanüstü, harika, inanılmaz sevimli ve dünyada bir eşi, benzeri olmayan yeni arkadaşı Tilki Toni'nin maceraları devam ediyor!

Bu kez Tilki Toni, Deniz ve kardeşleri Toprak'la Güneş, İstanbul'da büyülü bir yolculuk yapıyorlar ve sonra da, mahallenin kayıp köpeği, gözleri bal renkli Kuli'nin izini sürüyorlar!

“Tilki Toni'yi çok özlüyorum. Onunla ilk tanıştığımızda cebimden kurabiye aramasını unutamıyorum. çok komikti... O çok sevimli bir tilki. Onunla tekrar karşılaşmayı dilerim.”

Ece Güngör – 3. Sınıf öğrencisi

*GüZEL üLKEM TüRKİYE

*ZAMAN ve MEKâN

*HAYAL GüCü ve GİZEMLER

*BULUNDUĞUMUZ YER ve ZAMAN / GEZEGENİ PAYLAŞMA (PYP)

*İstanbul

*Tarih

*Merak Keşfetme

*Mahalle yaşamı

*önyargı

*Değer bilme

*Araştırma yapma

*Hayvan sevgisi

*Hayvan hakları

Hafize çınar Güner: 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Gazi üniversitesi, çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmenliği Bölümü'nden sonra, Ankara üniversitesi'nde Yaratıcı Drama alanında yüksek lisans yaptı. Birçok eğitim ve sanat kurumlarında öğretmen, sorumlu müdür, danışman, uzman ve drama lideri olarak çalıştı. 2005 yılından beri Terakki Vakfı Okulları'nda yaratıcı drama öğretmeni olarak görev yapmakta, ilkokul ve okul öncesi çocuklar ile yaratıcı drama atölyeleri gerçekleştirmenin yanı sıra farklı dersler için yaratıcı drama yöntemiyle öğrenme tasarımlarına rehberlik etmektedir. Geliştirdiği tasarımlar, ulusal ve uluslararası birçok seminer, sempozyum ve konferansta sunuldu. 2005 yılında yayınlanan “İlköğretimde Yaratıcı Drama” adlı kitabı, 2010 yılında geliştirilmiş olarak yeniden basıldı. Aynı yıl Hasan Nami Güner ile birlikte yazdığı “Eğitim İçin Tiyatro Uygulamaları” adlı kitabı yayımlandı. Ayrıca, 2011 yılından beri düzenlenen “Yaratıcı Drama Köprüsü” adlı sempozyumun koordinatörlüğünü ve sempozyum kitabının editörlüğünü yapmaktadır. 2013 yılından beri Kelime çocuk Oyunları Atölyesi'nin koordinatörlüğünü üstlenmiştir.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,64   
6,64   
×
Kapat