'İş'te Kadın! Aykut Arslan

'İş'te Kadın!

ISBN
9786052396438
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
149
Onlar bizim eşlerimiz. Annelerimiz.Kız kardeşlerimiz.Arkadaşlarımız. Modern toplumda bir kadın kimliği ile yaşamak zaten zor bir kaderken, bizim gibi farklı kültürlerin bir arada yaşamak zorunda olduğu, bir birleri ile çarpıştığı, Yazının devamı...
21,60 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 662221
 

Ürün Özellikleri

Onlar bizim eşlerimiz. Annelerimiz.Kız kardeşlerimiz.Arkadaşlarımız. Modern toplumda bir kadın kimliği ile yaşamak zaten zor bir kaderken, bizim gibi farklı kültürlerin bir arada yaşamak zorunda olduğu, bir birleri ile çarpıştığı, çatıştığı, bazen de uzlaştığı toplumlarda kadın olmak sanırım çok çok zor... Evde yetenekli ve çalışkan bir hizmetçi olmalılar.

Aynı zaman da kocalarının her isteğini yerine getiren iyi bir eş. Erkeklerin egemen olduğu iş yerinde de her türlü liyakatini ispat etmek durumunda olan bir çalışan. Toplumca mükemmelliğe zorluyoruz onları. Her şeyin en mükemmeli olmalılar.

Oysaki hayatlarını zindana çevirdiğimizi bile fark edemiyoruz. Hep merak etmişimdir annem neden erken yaşlandı diye. Bu çalışma ile elimizden geldiğince Batı Karadeniz Bölgesindeki çalışan kadınlarda bunların cevabını aramaya çalıştık. Ancak daha çok yol kat etmemiz gerek.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kadın

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
21,60   
21,60   
×
Kapat