Issızlığın Ortası %17 indirimli

Issızlığın Ortası

ISBN
9789753166867
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
352
Ayhan: İnancın ve inançsızlığın sancısını okura an be an yaşatarak edebiyat dünyasında adımını atan Eroğlu'nun, Issızlığın Ortası'yla yarattığı “efsanevi“ kahraman. Ayhan: En büyük korkusu “rüyasız“ kalmak olan okuru Yazının devamı...
8,00 TL
%
17
İndirimli
6,64 TL Kazancınız: 1,36TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 532510
 

Ürün Özellikleri

Ayhan: İnancın ve inançsızlığın sancısını okura an be an yaşatarak edebiyat dünyasında adımını atan Eroğlu'nun, Issızlığın Ortası'yla yarattığı “efsanevi“ kahraman.
Ayhan: En büyük korkusu “rüyasız“ kalmak olan okuru kendiliğinden bulan, onlarla dile gelmeyen, büyülü bir dostluğu sessizce paylaşan yazarının, edebiyat dünyasına bir göktaşı gibi düşürdüğü unutulmaz kahramanı.
Ayhan: '70'li yılların olaylarına ve düşüncelerinin özüne bıçak gibi, en kısa yoldan saplanan bir kahraman. Kişiselleştirdiği inancını ve bir anlamda kendi bilincini ölümle tartmaya kalkışan, artık bütün hayatı beynindeki iblisle bir roman kahramanı olmaktan öte, fazlasıyla gerçek bir insan.
Issızlığın Ortası, zamana direnen, tekrar tekrar bakılıp okunabilen, sararmayan geniş zaman resimlerinden olan bir anlatıdır.
Issızlığın Ortası, 1974'ten geriye dönüşlerle, Kıbrıs'ta savaşmış eski eylemci bir asteğmenin gözünden, sınıfsal bir tabana yaslanmayan, soyut, ancak o ölçüde de büyülü hayatları gözler önüne sermektedir.
Issızlığın Ortası, Mehmet Eroğlu'nun, soyut kavramları ve insan ruhunu iç ve dış bükey aynalara yansıtarak sorguladığı ilk romanıdır. Yazar, 12 Eylül döneminde sakıncalı bulunarak yayınlanması beş yıl geciken ve ilk baskısı Issızlığın Ortasında adıyla yapılan bu yapıtıyla 1979 Milliyet Roman Yarışması birincilik ödülünü, 1985 Madaralı ve Orhan Kemal roman armağanlarını almıştır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,64   
6,64   
×
Kapat