İşli Ortamlar Dişli Sorunlar

ISBN
9789750081026
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
300
insan sorunları ve sorunlu insanlar ile başa çıkma yolları İş yaşamını çekilmez hale getirebilen, günümüzü zorlaştıran, keyif alarak yaptığımızda verimli olabileceğimiz bir işi bizim için sıkıntıya çeviren problemlerle Yazının devamı...
0,00 TL
%
17
İndirimli
0,00 TL Kazancınız: 0,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 427419
 

Ürün Özellikleri

insan sorunları ve sorunlu insanlar ile başa çıkma yolları


İş yaşamını çekilmez hale getirebilen, günümüzü zorlaştıran, keyif alarak yaptığımızda verimli olabileceğimiz bir işi bizim için sıkıntıya çeviren problemlerle hangimiz karşılaşmıyoruz? Bu problemler bazen bilgisayarımız, bazen yoğunluğumuz, bazen kırtasiye malzememiz oluyor. Ama kimilerimiz zımbamızın telinin bitmiş olmasından daha büyük sorunlarla uğraşıyor. Bunlar da insan sorunları ve/veya sorunlu insanlar oluyor.

Zalim patronlar, despot müdürler, öne çıkma derdindeki iş arkadaşları, enteresan taleplerle gelen müşteriler, derdi bitmeyen astlar, başlarda sadece güldürürken, özellikle gerekli önlemler alınmadığında, tepki yerinde veya zamanında gösterilmediğinde, zaman içinde ciddi birer problem haline gelebiliyor. İşin kötüsü, genellikle bundan önce yaşamış olduğunuz tecrübeler de yeni sorununuza yardımcı olmuyor, çünkü iş dünyası o kadar geniş, o kadar çok yönlü ve o kadar değişken ki, şartlar her seferinde biraz daha farklı, karşılaştığınız kişiler her seferinde bir öncekinden daha zorlu olabiliyor.

İnsan ilişkilerinde ne kadar başarılı olursanız olun, sizin kadar başarılı olmayan kişiler çoğu örnekte sizi de bulundukları seviyeye çekerek sabah ayaklarınızın geri geri gitmesine sebep olabiliyor. Bu tür 250nin üzerinde örnek olayda görüşlerini belirten ve çalışanlara ışık tutan Ken Lloyd, çok satan bu kitabının edit edilmiş yeni versiyonuyla Türk okuyucusuyla buluşuyor. Soru-Cevaplarla işlenen, okuması son derece kolay kitap, iş dünyası yayınları içinde aranan bir kitap olacak.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

İş Dünyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
0,00   
0,00   
×
Kapat