İşletme Yönetimi Öğretim ve Eğitiminde Örnek Olaylar ile Yazınsal Kurg

İşletmelerde Paradigmatik Yönetimden Enigmatik Yönetime Geçerken Örnek Olaylar Yönetimi

ISBN
9789752951587
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
229
50 Örnek Olay 10 Anahtar Konu Gelişimin ve değişimin hızı giderek artmaktadır. İçinde bulunduğumuz bu yüzyılda işletmeler bu değişim ve yeniliğe uymak zorundadır. İşletmelerin içinde bulunduğu rekabet ortamı da bir başka boyutu Yazının devamı...
17,00 TL
%
17
İndirimli
14,11 TL Kazancınız: 2,89TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 531913
 

Ürün Özellikleri

50 Örnek Olay
10 Anahtar Konu
Gelişimin ve değişimin hızı giderek artmaktadır. İçinde bulunduğumuz bu yüzyılda işletmeler bu değişim ve yeniliğe uymak zorundadır. İşletmelerin içinde bulunduğu rekabet ortamı da bir başka boyutu oluşturmaktadır.
Klasik işletme eğitiminde birçok konudan bahsedilir. Eğitilenin bu konuları iyi özümseyebilmesi için olaylara çok yönlü ve farklı açıdan bakabilmesi gerekir. Başkalarının fikirlerini dinlemek ve görüş açılarını anlayabilmek için bireyler özel bir gayret göstermelidir.
Geleceğin işletmeleri bütün bu açılardan eksiksiz donanmış işletmecileri barındıracaktır. Olgular karşısında çözüm üretebilen, farklı düşüncelerini uzmanlaşma içinde aktarabilen bireyler gelecekteki işletmelerin yönetim ve organizasyonlarında söz sahibi olabilecektir.
Bu çalışmada eğitim sırasında görülen kaynak eksikliğinin giderilmesi amaçlanmıştır. Örnek olay yazarlığı şüphesiz farklı bir uzmanlık gerektirir. Bu çalışmada bazı örnek olayların eksiklikleri de olsa sunulmasına gayret edilmiştir. Olası eksiklik ve hataların ortaya çıkarılması da daha iyi bir çalışma için başlangıç olacaktır.
(Önsöz'den)

Boyutlar

16x24

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İşletme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,11   
14,11   
×
Kapat