İşletmeler Arası E-Ticaret Geliştirmek

İşletmeler Arası E-Ticaret Geliştirmek

ISBN
9789755092633
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
444
Kitap bir adet CD-ROM ile birlikte satışa sunulmuştur. Microsoft Ustalaşma Dizisi ile iş ortaklarınız ve ürün sağlayıcılarla çalışmak için etkili yeni yollar geliştirin. Güçlü işten işe elektronik ticaret çözümleri oluşturmak Yazının devamı...
24,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 610603
 

Ürün Özellikleri

Kitap bir adet CD-ROM ile birlikte satışa sunulmuştur.
Microsoft Ustalaşma Dizisi ile iş ortaklarınız ve ürün sağlayıcılarla çalışmak için etkili yeni yollar geliştirin. Güçlü işten işe elektronik ticaret çözümleri oluşturmak için Microsoft Site Server 3.0 Commerce Edition ile çalışmayı öğrenirken, kendi öğrenme hızınıza göre çalışın. Bu kitap ve ekindeki CD-ROM, temel site geliştirme kavramları ve önemli beceri geliştirme uygulamaları sunarak size yardımcı olur. Kitabın tamamını okuduktan sonra, çalışmak için hazır bekleyen, özel bir E-Ticaret sitesi yaratmayı öğrenmiş olacaksınız!
Doğrudan Microsoft'un uzmanı öğretimiyle işinizi Internet'te taşıyın:
Internet ya da başka bir EDI sistemi üzerinden satın alma siparişleri, iş verileri göndermek, almak ve işlemleri gerçekleştirmek için Commerce Interchange Pipeline (CIP) kurun.
Kendi iş işlemleri ardışık düzenleriniz için özel bileşenler yaratmak üzere CIP Manager, COM + ve Microsoft Visual Basic 6.0 geliştirme sistemini kullanın.
Uygulamalar, sunucular ve şirketler arasında kesintisiz bilgi alışverişi sağlamak için XML ve XSL ile iş nesnelerini yaratan ve yönetin.
XML ile EDI arasında veri dönüştürmeyi öğrenin.
ASP teknolojisinin kullanarak, ürünleriniz ve hizmetleriniz için arama yapılabilen dinamik çevrimci kataloglar geliştirin.
Oturum durumu verisini depolamak ve kredi kartı işlemlerini etkinleştirmek için AUO kullanın.
E-ortaklarınızın kayıt işlemlerini yapmayı, kimliklerini doğrulamayı ve sitenizin güvenliğini sağlamayı öğrenin.
Sitenizin başarısını, ölçeklenebilirliğini ve kullanılabilirliğini geliştirmek için teknikler öğrenin.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,00   
24,00   
×
Kapat