İslamcı Kadını Aynadaki Sureti %17 indirimli

İslamcı Kadının Aynadaki Sureti

ISBN
9789755700731
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
296
Bu çalışma, bilinenin tekrarından öte, başka sorulara yanıt arıyor. Örneğin, bugün İslamcı kadın hareketi, siyasal İslam'dan bağımsız mı Kadınlar bakış açılarını İslami görüş içinde ne kadar ve ne şekilde ifade ediyor Yazının devamı...
10,00 TL
%
25
İndirimli
7,50 TL Kazancınız: 2,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 535455
 

Ürün Özellikleri

Bu çalışma, bilinenin tekrarından öte, başka sorulara yanıt arıyor. Örneğin, bugün İslamcı kadın hareketi, siyasal İslam'dan bağımsız mı Kadınlar bakış açılarını İslami görüş içinde ne kadar ve ne şekilde ifade ediyor İslamcı kadın hareketi modernleşmeden ne ölçüde etkileniyor Laik / modern bir toplum içinde, İslamcı kadınlar kendi kimliklerini nasıl koruyor Bu hareket, kendi içinde ne kadar homojen Yaşamı nasıl yeniden üretiyor Kendini nereye koyuyor ve tanımlıyor İşte bu sorular gündeme getiriliyor. İslamcı kadınların yaşamdaki duruşlarına ayna tutuluyor.
İslamcı kadın hareketinin modernleşmeye karşı uyum mekanizmalarını ve hem sistemle hem kendi ideolojisindeki egemen söylemle / erkeklerle hesaplaşması anlatılıyor.
İslamcı Kadınların Aynadaki Sureti, İslamcı kadınları kendi söylemleriyle hapsetmekten çok onları tanımayı ve tanıtmayı amaçlıyor. İslamcı kadının aynadaki bu suretinden kimileri hoşlanmamış olabilir. Kimileri de aynanın sırrının arkasını merak edebilir.
Biz sureti önemseyenlerdeniz.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Kadın Sorunu

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,50   
7,50   
×
Kapat