İşittiklerim Gördüklerim Bildiklerim %17 indirimli

İşittiklerim Gördüklerim Bildiklerim

ISBN
9799753626469
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
191
“Görebilmek, duyabilmek ve bir devri rivayetiyle, dedikodusuyla nakletmek, işte tarihe ve tarihçiye en büyük hizmet. Tarihçi bu yazıları ayıklasın, istediklerini alsın, istemediklerini bıraksın“ diyen Münevver Ayaşlı Hanımefendi Yazının devamı...
12,00 TL
%
36
İndirimli
7,68 TL Kazancınız: 4,32TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 464995
 

Ürün Özellikleri

“Görebilmek, duyabilmek ve bir devri rivayetiyle, dedikodusuyla nakletmek, işte tarihe ve tarihçiye en büyük hizmet. Tarihçi bu yazıları ayıklasın, istediklerini alsın, istemediklerini bıraksın“ diyen Münevver Ayaşlı Hanımefendi içinde yaşadığı devri (1906-1999) tanıdıkları, gördükleri, işittikleri, işitenlerden işittikleri, nüktesi, rivayeti, dedikodusu, efsanesi ve bilebildiği kadar hakikatiye kendisinden sonra gelecek nesillere nakletme çabası gösteren bir Osmanlı haminnesidir.
Köklü aile yapısı ve eşinin bulunduğu önemli devlet hizmetleri sayesinde Abdülhak Hamid'den Halide Edip Adıvar'a Mithat Cemal Kuntay'dan Asaf Halef Çelebi'ye, İsmail Hami Danişmend'den Burhan Toprak'a, Mösyö Massignon'dan Albert Gabriel'e kadar birçok önemli ismi çok yakından tanıyan Ayaşlı'nın hem hatırat edebiyatımıza hem de tarih ve kültürümüze belki en büyük katkısı işittikleri, gördükleri ve bildiklerini yazıya geçirmiş olmasıdır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Anı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,68   
7,68   
×
Kapat