Sürdürülebilir Turizm Planlaması %17 indirimli Orhan Kuntay

Isıl Çevre Mühendisliği Esasları Ve Uygulamaları

ISBN
9789756674239
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
127
öNSöZ Bu kitap makina mühendisliği lisans öğrencilerinin Isıl çevre Mühendisliği dersinde kullanmaları için hazırlanmıştır. Bu kitap, aynı zamanda Mekanik Tesisat uygulamalarında makina mühendislerine referans bir kitap olarak Yazının devamı...
55,00 TL
%
17
İndirimli
45,65 TL Kazancınız: 9,35TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 537024
 

Ürün Özellikleri

öNSöZ
Bu kitap makina mühendisliği lisans öğrencilerinin Isıl çevre Mühendisliği dersinde kullanmaları için hazırlanmıştır. Bu kitap, aynı zamanda Mekanik Tesisat uygulamalarında makina mühendislerine referans bir kitap olarak yardımcı olabilecektir. Kitapta, Mekanik Tesisat'ın ısıtma, havalandırma, soğutma ve klima sistemleri dallarında bilgi verilerek, ilgili tesisat projelerindeki hesaplamaların nasıl yapılacağı örneklerle açıklanmıştır.
Kitap, bir sömestirlik dersin ders kitabı olarak düşünülmüş ve öğrencilerin termodinamik, akışkanlar mekaniği ve ısı transferi bilim dallarında temel bilgisi olduğu kabul edilmiştir. Bu kitaptaki bilgiler, aynı zamanda makina mühendisliği bölümünde verilen ve Isıl çevre Mühendisliğidersinin devamı niteliğindeki Isıl çevre Sistemleri Tasarımı dersinin uygulamalarında da temel teşkil edecektir.
Kitapta ele alınan konu ve örnek problemler esas olarak, Prof. Dr. Mecit SlVRİOGLU'nun Isıtma ve Havalandırma, Klima ve Soğutma ile İsıl çevre Mühendisliği derslerinde hazırladığı ders notlarına dayanmaktadır.
Kitabın birinci bölümünde, ısıtma tesislerinin sınıflandırılması yapıldıktan sonra merkez ısıtma tesislerinin kısımları, ısı kaybı hesabı ve sıcak sulu ısıtma tesislerinin projelendirilmesi üzerinde durulmuştur. örneklerle ısıtma tesisatı hesaplan açıklanmıştır.
İkinci bölümde, havalandırma tesisatıyla ilgili olarak havalandırma usulleri, havanın hazırlanması, kanal şebekesi hesapları ve sıcak hava ile ısıtma tesisatı konuları ele alınmıştır.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Çevre Mühendisliği

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
45,65   
45,65   
×
Kapat