Işıkla Yaşamak %17 indirimli Laurel King

Işıkla Yaşamak

ISBN
9789752751071
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
198
Işık ve Gölge... Shakti Gawain, milyonlarca okura ulaşarak çoksatan bir klasik haline gelmiş Işıkla Yaşamak adlı eserinin yeni baskısında, dışladığımız enerjilerimize sahip çıkmak suretiyle ışığımızı, “gölge yanımıza“ Yazının devamı...
13,00 TL
%
17
İndirimli
10,79 TL Kazancınız: 2,21TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 436424
 

Ürün Özellikleri

Işık ve Gölge...
Shakti Gawain, milyonlarca okura ulaşarak çoksatan bir klasik haline gelmiş Işıkla Yaşamak adlı eserinin yeni baskısında, dışladığımız enerjilerimize sahip çıkmak suretiyle ışığımızı, “gölge yanımıza“ tutmanın önemini vurguluyor. Yaratıcı İmgeleme teknikleriyle dünyanın aynamız olduğunu keşfettiğinde, hayatın getirdikleri karşısında güçsüz olmadığımızı anlıyor. Bu keşif yolculuğunu akın bir üslupla okura aktarıyor.
Önerdiği meditasyon ve alıştırmalarla ve sezgilerimizin rehberliğinde, korkup kattığımız “öz“lerimizi aydınlatmamızın, böylece daha dengeli ve sağlam bir yaşam sürmemizin mümkün olduğunu gösteriyor. Gawain'in yolu sadece içe dönük değil, tersine, içsel çalışmamız sonucu dünyada oluşabilecek dönüşüme de ışık tutuyor:
İnsanlar bana dünyanın problemleri konusunda neler yapabileceklerini sorduklarında, kendi İç çalışmalarını samimiyetle yaptıkları zaman, dünyanın da değişeceğini kabullenip onaylamakla işe başlamalarını öneriyorum. Onları korkutan ya da rahatsız eden sosyal problemlere bakmalarını; bunların içlerinde hangi korku ve acıya dokunduğunu ve şahsi durumlarını nasıl yansıttığını belirlemelerini söylüyorum.
“Shakfi Gawain'in eseri, müthiş bir katkı.“
Deepak Chopra
Dünyanın bilinçlenmesi hareketi liderlerinden Shakti Gawain, yirmi yıldır düzenlediği Workshop'larda eğitimler veren bir yazardır. Kaliforniya Mili Valley ile Hawai'nin Kaua'i adasında yaşamaktadır.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,79   
10,79   
×
Kapat