İnsan Anatomisi ve Fizyolojisi

ISBN
9786055472665
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
156
“İnsan Anatomisi ve Fizyolojisi“ ders içeriğine ve YÖK kur tanımına uygun olarak eğitim fakültelerinin fen bilgisi öğretmenliğinde okuyan öğrencilerin insan vücudunu daha iyi anlamaları ve ileriki yıllarda gerektiğinde bir kaynak Yazının devamı...
18,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 554895
 

Ürün Özellikleri

“İnsan Anatomisi ve Fizyolojisi“ ders içeriğine ve YÖK kur tanımına uygun olarak eğitim fakültelerinin fen bilgisi öğretmenliğinde okuyan öğrencilerin insan vücudunu daha iyi anlamaları ve ileriki yıllarda gerektiğinde bir kaynak oluşturması amacı ile hazırlanmıştır.
İnsan vücuduna ait her bir sistem ünitelere ayrılmıştır. Konu ile ilgili temel bilgiler eğitim fakültelerinin fen bilgisi öğretmenliği bölümlerinde okuyan öğrencilere uygun olarak hazırlanmıştır. Bilgilerin, Fen Bilgisi Öğretmenliğinde okuyan öğrencilerin ihtiyaç duyacağı seviyeye göre açık, anlaşılır, sade ve görselliğe önem verilerek sunulmasına çalışılmıştır.
Bu eser, Eğitim Fakültelerinin Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencileri için hazırlanmıştır. Ancak, Anatomi ve Fizyoloji dersi alan diğer Fakülte ve Yüksekokul öğrencileri de İnsan Anatomisi ve Fizyolojisi dersi için oldukça sade bir dil ile yazılmış bir kaynak olarak kullanabilirler.
(Arka Kapak)

Boyutlar

16x0

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kategori

Kitap Ders Kitapları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,00   
18,00   
×
Kapat