İnci!

ISBN
9789759097127
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
269
Sevgili Eğitimciler ve Ebeveynler; Çocuklarımızın inanç kavramı ile erken yaşta tanışmaları, yetişkin bir birey olduklarında yaşamlarını bu kavramla anlamlandırmaları adına büyük önem taşır. ‘Allah’ın İsimlerini Yazının devamı...
0,00 TL
%
17
İndirimli
0,00 TL Kazancınız: 0,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 438949
 

Ürün Özellikleri

Sevgili Eğitimciler ve Ebeveynler;
Çocuklarımızın inanç kavramı ile erken yaşta tanışmaları, yetişkin bir birey olduklarında yaşamlarını bu kavramla anlamlandırmaları adına büyük önem taşır. ‘Allah’ın İsimlerini Öğreniyorum’ serisini bu düşünceden yola çıkarak hazırladık. Masallardaki hayvan kahramanların başından geçen maceralarla çocukların dünyasında Allah’ın isimlerine bir pencere açmaya çalıık.
Kitaplarımızın son sayfasında o kitapta Allah’ın hangi isminin ne yönüyle anlatılmaya çalışıldığına dair bir bilgi ve ‘çocuğunuza anlatın/sorun’ alt başlığı altında da masala konu olan ismin daha iyi kavranmasına yönelik sorular bulacaksınız.

Bu masalda Allah’ın ‘Alim’ ismini içerdiği ‘gizli açık her şeyi bilen’ ve ‘yaratılmışları birbirlerinden farklı bilgilerle donatan’ anlamlarıyla çocuklarımıza öğretmek amaçlanmıştır. Çocuklarımızın bu masal yardımıyla Allah’ın ‘Alim’ ismi hakkında edindikleri bu ön fikir, ileride bu ismi çok daha iyi kavramalarına destek olacaktır.

Boyutlar

20x26

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
0,00   
0,00   
×
Kapat