İnanna %17 indirimli Murat Tuncel

İnanna

ISBN
9789754343243
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
440
İnanna, Osmanlı'nın son döneminde Anadolu ve payitahtta yaşanan iç çekişmeleri anlatırken, bir çok efsaneye de gönderme yapan, kapsamlı bir araştırmanın ürünü. Bu tarihi romanın -olayların akışı içinde yolları kesişen- iki Yazının devamı...
25,00 TL
%
25
İndirimli
18,75 TL Kazancınız: 6,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 453605
 

Ürün Özellikleri

İnanna, Osmanlı'nın son döneminde Anadolu ve payitahtta yaşanan iç çekişmeleri anlatırken, bir çok efsaneye de gönderme yapan, kapsamlı bir araştırmanın ürünü. Bu tarihi romanın -olayların akışı içinde yolları kesişen- iki önemli erkek karakterinden biri, bir Ermeni beyinin kızına âşık olduğu için babası tarafından sürgüne gönderilen Beyreoğlu Yarosman Bey; diğeriyse, devşirme olarak yetiştirilip Gelibolu'ndan İstanbul'a gelen yeniçeri Bilal. Bu iki roman kahramanının aşk öyküleri aracılığıyla dönemin kadınlarının toplumdaki yerleri betimleniyor.
Eser, salt tarihi bir anlatı olmanın ötesinde sosyolojik ve felsefi yönleriyle, “tarihi genişleten“ bir roman niteliği de kazanıyor. Yazar, öncekiler gibi bu eserine de damgasını vuran, edebiyata yaklaşımını açıklarken: “gerçek edebiyat ürünlerinin kalıcı olacağına inanıyorum.... Popüler olanın peşinden koşacak pek fazla zamanımın olmadığının farkındayım“ diyor.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,75   
18,75   
×
Kapat