İnanmanın Gücü %17 indirimli Ray Dodd

İnanmanın Gücü

ISBN
9789752750715
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
111
İnanmanın Gücü, kadim Toltek kültürünün inanç sistemini aktaran en özlü ve etkili kitap. Carlos Castaneda ve Miguel Ruiz hayranları, Dodd'un anlatısından özellikle çok hoşlanacaklar. İnanmanın Gücü, mutlu bir yaşam sürdürmenin Yazının devamı...
8,00 TL
%
17
İndirimli
6,64 TL Kazancınız: 1,36TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 447817
 

Ürün Özellikleri

İnanmanın Gücü, kadim Toltek kültürünün inanç sistemini aktaran en özlü ve etkili kitap. Carlos Castaneda ve Miguel Ruiz hayranları, Dodd'un anlatısından özellikle çok hoşlanacaklar. İnanmanın Gücü, mutlu bir yaşam sürdürmenin basit yolunu arayanlara değerli bilgiler veriyor. Yazar, Tolteklerin temel dünya görüşlerini anlatırken bir yandan da bu bakış açısını günlük yaşamda karşılaştığımız her türlü zorluğa karşı nasıl kullanabileceğimizi gösteriyor.
İnanmanın Gücü'nün temel öğretisi, inançlarımızla ve eylemlerimizle aslında kendi hayat hikâyemizi yazmakta olduğumuz. Yaşadığımız gerçekliği tekrar tekrar kendimiz yaratırız. Dodd, okuru, kendi kişiliğinin derinlikli analizine yönlendiriyor ve bize kendi hakkımızdaki olumsuz, hatalı yargılarımızı değiştirdiğimizde nasıl çok daha zengin ve dopdolu bir yaşam kurabileceğimizi gösteriyor. Nihayetinde hepimiz, bizi sınırlayan zihnin zincirlerinden kurtulabilme ve dilediğimiz hayatı yeniden oluşturabilme potansiyeline sahibiz.
Her sayfası inançla ve yetkinlikle yazılmış bu ikna gücü yüksek
kitapta pek çok özgün düşünce bulacaksınız.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,64   
6,64   
×
Kapat