İlluminati-Entrika Çemberi

ISBN
9799753626353
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
287
Süper zenginlerin idare ettiği bir Dünya Komplosu var mı Bu zenginlerin oluşturduğu kuvvet sahibi grup, gizemli ''İluminati'' oluşumunun adamları mı Dünyayı hakimiyet altına alma iddiasındaki bu gücün, ülkemizi, evlerimizi, ve hatta Yazının devamı...
16,50 TL
%
36
İndirimli
10,56 TL Kazancınız: 5,94TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 387833
 

Ürün Özellikleri

Süper zenginlerin idare ettiği bir Dünya Komplosu var mı Bu zenginlerin oluşturduğu kuvvet sahibi grup, gizemli ''İluminati'' oluşumunun adamları mı
Dünyayı hakimiyet altına alma iddiasındaki bu gücün, ülkemizi, evlerimizi, ve hatta hayatımızı tehlikeye atacak gizli gündemleri var mı Küresel bir ''entrika çemberi'' içindeyiz de haberimiz mi yok!.
Bankacı, sanayici ve medya patronlarından oluşan ve tüm dünyanın servetini ve yönetimini ele geçirmeyi amaçlayan bu gizemli oluşumun peşine düşen Texe Marrs, sekiz yıllık bir araştırmadan sonra bu ''gizli öğreti''nin sır perdesini araladı.
''Ordo ab chao / kaostan kaynaklanan düzen'' planı çerçevesinde, dünya üzerinde sahnelenen büyük oyunun farkına varmak ve senaryoyu kimlerin hazırladığını bilmek istiyorsanız elinizdeki kitap bu amaçla yazıldı.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Yeni Dünya Düzeni

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,56   
10,56   
×
Kapat