İlköğretimde Kaynaştırma Uygulamaları

ISBN
9789754994988
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
415
Bu kitap, öncelikle sınıflarında özel gereksinimli öğrenci bulunan sınıf öğretmenleri için hazırlanmıştır. İlköğretim sınıflarında, Rehberlik Araştırma Merkezleri tarafından kaynaştırma öğrencisi tanısı konmamış olan Yazının devamı...
30,00 TL
%
17
İndirimli
24,90 TL Kazancınız: 5,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 550585
 

Ürün Özellikleri

Bu kitap, öncelikle sınıflarında özel gereksinimli öğrenci bulunan sınıf öğretmenleri için hazırlanmıştır. İlköğretim sınıflarında, Rehberlik Araştırma Merkezleri tarafından kaynaştırma öğrencisi tanısı konmamış olan ancak çeşitli nedenlerle gelişim ve öğrenmeleri risk altında olan birçok öğrenci de bulunmaktadır.
Bu öğrencilerin akademik başarıları düşük olabilir ve sınıf-okul ortamlarında bazı istenmeyen davranışlar sergileyebilirler. Bu düşünceden hareketle bu kitabın, sınıf arında bu özelliklere sahip öğrenciler bulunan öğretmenler için yararlı olacağını düşünmekteyiz. Kitapta sınıf öğretmenleri, branş öğretmenleri, rehber öğretmenler ve diğer öğretmenler ile idarecilerin kaynaştırma uygulamalarına ilişkin sorunları tanımlanmaya ve bu sorunlara çözümler getirilmeye çalışılmıştır. Her bölümde öğretmene olabildiğince işlevsel bilgiler aktarılmış, sınıf ortamında yapılabilecek düzenlemeler ile öğretmenin uygulayabileceği yöntemler ve teknikler açıklanmaya çalışılmıştır. Her bölümde konuya ilişkin örneklere yer verilmiş, bu örnekler olabildiğince kendi çalışmalarımız sırasında yaptığımız uygulamalar ile gözlediğimiz ve yaşadığımız olaylar arasından seçilmeye çalışılmıştır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

16x0

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kategori

Kitap Eğitim Kuramsal Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,90   
24,90   
×
Kapat